VIDEO//Zeci de suceveni s-au vaccinat deja la centrul de vaccinare drive-through din parcarea Suceava Shopping City


Intră acum și în grupul de

Zeci de suceveni s-au vaccinat, sâmbătă dimineața, la centrul de vaccinare drive-through amenajat în parcarea Suceava Shopping City

În primele două ore de la deschiderea centrului de vaccinare au venit peste 20 suceveni care au dorit să scutească astfel timp și să nu fie nevoiți să se programeze pe platforma electronică.

O femeie a venit chiar fără mașină, iar după vaccinare a stat 20 de minute într-o mașină a organizatorilor conform procedurii.

Din nefericire, municipalitatea suceveană care s-a ocupat cu deschiderea acestui centru de vaccinare, nu a și realizat signalistica necesară astfel încât să fie bine semnalizat, dar personalul medical care se ocupă de acțiune este foarte amabil și îndeamnă sucevenii să vină să se vaccineze împotriva Covid-19.

La acest centru de vaccinare din mașină pot veni persoane din tot județul și chiar din afara județului.

Cei care se prezintă trebuie să completeze un chestionar legat de boli cronice sau dacă urmează un tratament, li se ia temperatura și în funcție de aceste aspecte se decide dacă se poate face vaccinarea.

Primaria a dat startul vaccinarii din masina in parcarea de la Shopping City

Primaria a dat startul vaccinarii din masina (drive-through) in parcarea de la Shopping City!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 8 mai 2021

După vaccinare persoana respectivă este supravegheată medical în timp ce stă în mașină 15-20 de minute în parcarea din zonă și dacă nu a avut reacții adverse poate pleca și este informată despre care ar putea fi reacțiile adverse generale la care se poate aștepta ulterior.

Personalul medical de la centrul de vaccinare drive-through din parcarea Suceava Shopping City a transmis sucevenilor să vină să se vaccineze pentru revenirea la o viață normală în cât mai scurt timp.

Reamintim că, vineri, Consiliul Local Suceava a aprobat asocierea cu Suceava Shopping City în vederea organizării centrului de vaccinare drive through care urmează să funcționeze până în 30 septembrie 2021, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2021.


Intră acum și în grupul de