Acasă Exclusiv VIDEO//Scandal în Bazarul Suceava: Comercianții sunt debranșați de la energia electrică dacă...

VIDEO//Scandal în Bazarul Suceava: Comercianții sunt debranșați de la energia electrică dacă nu acceptă să achite înlocuirea contoarelor de măsurare a consumului de energie electrică


Intră acum și în grupul de

Comercianții din Bazarul Suceava sunt nemulțumiți de o măsură luată de administrația locală care a dispus înlocuirea contoarelor de măsurare a consumului de energie electrică actuale cu contoare electronice după ce s-a constatat că există o diferență majoră între factura de energie electrică pe întregul complex comercial și facturile însumate ale fiecărui comerciant.

Administrația Bazarului susține că este necesară înlocuirea atât a siguranțelor cât și a contoarelor pentru a se evita pe de o parte probleme care să genereze incedii de la instalația electrică, dar și măsurarea corectă a consumului fiecărui comerciant.



Astfel, reprezentanții Bazarului spun că se fac acum lucrări pentru a se evita supraîncărcarea instalației electrice în perioada sezonului rece.

Supărare mare in Bazarul Suceava – au început debranșările de la curent

Supărare mare in Bazarul Suceava – au început debranșările de la curent!!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 17 iunie 2021

Pe de altă parte, comercianții acuză administrația că nu este normal să plătească ei aceste lucrări firmei private desemnate de Primărie să execute înlocuirea contoarelor, care sunt de circa 400 de lei, mai ales că în prețul pe care îl plătesc lunar este inclusă și mentenanța.

Totodată, comercianții spun că din cauza administrației Bazarului care a decis debranșarea chioșcurilor de la energia electrică ei nu pot să utilizeze casele de marcat și pot fi sancționați de ANAF.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version