Concursuri de frumusete si prezentari de moda, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Concursuri de miss şi parade de fashion, beauty şi stil, sunt doar câteva dintre evenimentele care vor avea loc vineri la Iulius Mall Suceava. Cunoscuţi designeri din România iscălesc piese de vestimentaţie care vor defila pe podium în premieră pentru locuitorii din nordul ţării. Creaţii ale lui Cătălin Botezatu, Ersa (colecţia „Angel”) şi Clara Rotescu (colecţia „Miau”) vor defila vineri, 7 mai 2010, de la ora 19, la parterul Iulius Mall Suceava.

Evenimentul de modă va continua cu momente artistice pline de sunet şi culoare, dar şi cu Miss „Fashion TV Suceava”, Miss „CANCAN” şi „Miss Cosmote”, concursuri care le vor desemna pe cele mai frumoase domnişoare din Bucovina. Accesul este liber pentru toţi iubitorii de frumos, modă şi glamour.

Caravana Fashion TV caută splendori feminine la Iulius Mall Suceava, de aceea tot vineri, 7 mai, însă de la ora 13, în Quartz Cafe, a fost programat casting-ul pentru domnişoarele cu dimensiuni de manechin.

Dacă “Eşti frumoasă? Fii deşteaptă! Fashion TV îşi dă o şansă!” pentru că fetele care trec de selecţia din Iulius Mall Suceava pot deveni manechine, actriţe, prezentatoare tv, modele pentru campanii publicitare sau pot participa la “Fashion TV Summer Festival”, “Miss Litoral”, “Top Model România” sau “Miss România”.

Lansat în 1997, Fashion TV este unul dintre cele mai difuzate canale de televiziune din lume, vizionat în peste 200 de ţări de pe 5 continente.


Intră acum și în grupul de