A inceput sezonul cursurilor festive, la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava!


Intră acum și în grupul de

Absolvenţii Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, din cadrul Universităţii sucevene “Ştefan cel Mare” au participat vineri, 14 mai, la ultimul curs, cel festiv.

Vizibil emoţionaţi, îmbrăcaţi în tradiţionalele robe şi purtând toci, studenţii de la toate specializările facultăţii mai sus amintite şi-au întâmpinat profesorii pe treptele spre Aula mare a Universităţii cu flori şi cântând “Gaudeamus Igitur”. Tinerii au luat mai apoi loc în băncile aulei, de acestă dată alături de colectivul profesoral, părinţi şi prieteni, pentru a asculta discursurile pe care dascălii şi colegii le-au pregătit pentru acest moment festiv.

După sfaturile şi urările de bine pe care le-au primit de la cei mai dragi dintre profesori, tinerii absolvenţi au urmărit câteva materiale foto şi video, pentru a rememora cele mai frumoase clipe petrecute în anii studenţiei.

Bucurie, emoţii şi ropote de aplauze, aşa s-ar putea descrie atmosfera din aula mare a Universităţii, la festivitatea organizată de promoţia 2010 a Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării.

Evenimentul s-a încheiat aşa cum se cuvine, cu urări de bine, fursecuri, şampanie şi fotografii, care să menţină vie amintirea anilor de studenţie.

Mezina redacţiei NewsBucovina, Alexandra Niga, se numără şi ea printre proaspeţii absolvenţi ai Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării. Nu putem decât să o felicităm şi să-i urăm mult succes in cariera jurnalistica!


Intră acum și în grupul de