Locatarii mai multor blocuri de pe strada Alexandru cel Bun cer primarului Ion Lungu să reabiliteze parcările amenajate în zonă: Suntem în centrul orașului, la cinci minute de Primărie, iar zona arată deplorabil


Intră acum și în grupul de

Locatari din blocuri de pe strada Alexandru cel Bun au transmis primarului Ion Lungu o scrisoare deschisă în care îi cer acestuia să amenajeze zonele de parcare existente care sunt deplorabile și în care își rup mașinile.

„Ați amenajat parcarea de „La bazin” și am crezut că veți continua și după blocul H4 cu următoarea parcare și așa ar fi fost normal. Păcat că acum reprezentanții primăriei, cei cu putere de decizie, se orientează după bazinul electoral, iar acest lucru este foarte trist”, se arată în document.

Semnatarii menționează că la parcarea situată la limita blocurilor H4, H5 și I2, cineva, „probabil trimis de primărie” a aruncat în bătaie de joc câteva lopeți de asfalt care a și fost luat de apa din precipitații.

Aceștia mai arată că de când parcarea de lângă Palatul de Justiție este cu plată, sunt foarte mulți șoferi care vin să-și parcheze mașinile în cele două spații de parcare din zona blocurilor de pe Alexandru cel Bun făcând aproape imposibilă găsirea unui loc de parcare pentru riverani.

Suceava REALA – ep. 35 ….după blocuri mai sunt și oameni

Suceava REALA – ep. 35 ….după blocuri mai sunt și oameni

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 22 iulie 2021

„Credem că și noi suntem cetățeni ai acestui oraș, cetățeni care merită să fie respectați de Primărie și luați în seamă când vine vorba de a le fi rezolvate problemele de care se lovesc zi de zi, probleme care au apărut din cauza nepăsării unor angajați ai Primăriei care au tot venit să le constate fără niciun rezultat”, precizează semnatarii.

Ei solicită primarului să includă modernizarea acestor zone de parcare în programul de investiții pentru că nu cer ceva absurd, ci doar să trăiască în condiții de normalitate.


Intră acum și în grupul de