Acasă Exclusiv Catalin Alexandru Chifan isi adapteaza portretele la vremuri de criza

Catalin Alexandru Chifan isi adapteaza portretele la vremuri de criza


Intră acum și în grupul de

Sucevenii iubitori de artă plastică, care vor să-şi înfrumuseţeze locuinţa sau să dăruiască un portret executat la comandă pot să-şi satisfacă această dorinţă. Binecunoscutul artist plastic sucevean Cătălin Alexandru Chifan execută lucrări la comandă, portrete, peisaje, natură statică, etc., în funcţie de preferinţele doritorilor.

Aşa cum ne-a precizat artistul, lucrările sunt realizate în pastel colorat, oil pastel sau soft pastel, deoarece în ulei sunt prea scumpe. Portretul se realizează în format A3, după o fotografie clară şi ajunge până la 50 de lei.



Cătălin Alexandru Chifan ne-a mai spus că pregăteşte o nouă expoziţie, care va fi vernisată în luna decembrie a acestui an, la Muzeul de Istorie din Suceava.

După un 2009 zbuciumat din punct de vedere economic, cu un 2010 mult mai şubred, Chifan ne-a mărturisit că nici măcar arta nu a rămas neafectată de criză. Potrivit artistului, momentan nu se mai vinde niciun tablou iar interesul pentru artă continuă parcă să scadă.

Referitor la lucrările la comandă pe care le execută, tânărul artist a declarat că interesul pentru ele este foarte scăzut, deoarece “sucevenii vor ca preţurile să fie foarte mici, poate chiar inexistente”.

Despre activitatea artistului sucevean sunt foarte multe lucruri de spus. Cătălin Alexandru Chifan, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, are o impresionantă activitate artistică. Aceasta include participare activă la festivaluri de artă şi tabere de creaţie, numeroase expoziţii personale şi de grup naţionale şi internaţionale, premii şi distincţii obţinute la diverse manifestări culturale concurenţiale, din interiorul şi din afara graniţelor ţării, apariţii ȋn cărţi şi publicaţii de specialitate, etc. O parte din creaţiile tânărului artist sucevean se găsesc în colecţii de artă din ţară şi străinătate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version