OMNIASIG sare in ajutorul sinistratilor


Intră acum și în grupul de

Angajaţii societăţii de asigurări OMNIASIG Suceava nu au putut rămâne indiferenţi la necazurile prin care trec o mare parte dintre locuitorii judeţului Suceava în urma inundaţiilor din ultima perioadă. Astfel, pe parcursul zilei de vineri, peste 60 de familii din localităţile sucevene Voievodeasa şi Suceviţa s-au bucurat de vizita acestora şi ajutoarele aduse cu ei.

Conform declaraţiilor oferite de directorul OMNIASIG Suceava, Gheorghe Cosmulese, ajutoarele oferite au constat în circa 5 tone de alimente, respectiv zahăr, orez, făină, bulion, ulei şi conserve de carne, “în general produse care nu se înscriu în rândul celor uşor alterabile”. Pe lângă acestea, voluntarii de la OMNIASIG care au dus ajutoarele au împărţit şi produse de îmbrăcăminte constând în pantaloni, tricouri şi cămăşi (toate hainele de diferite mărimi fiind cumpărate din magazinele de profil).

Gestul umanitar a fost posibil în urma hotărârii luate de cei aproximativ 1.800 de angajaţi OMNIASIG, existenţi la nivel naţional, de a dona fiecare suma de 100 de lei pentru ajutorarea sinistraţilor din Moldova.

Acţiuni asemănătoare au mai fost organizate şi în Bacău, Botoşani sau Neamţ, zone greu afectate de ploi şi viituri.

“În momentele grele, este normal să te gândeşti la semenii tăi indiferent de etnie, rasă ori confesiune. Nimeni nu şi-a dorit să se întâmple aşa ceva, iar noi nu am făcut decât să aducem poate o rază de speranţă în sufletul celor năpăstuiţi, în inimile oamenilor greu încercaţi de intemperii”, a declarat Gheorghe Cosmulese.

Acţiunea OMNIASIG de ajutorare a sinistraţilor va continua şi în perioada următoare când va fi împărţită suma de peste 1 miliard de lei vechi. Banii vor fi atribuiţi familiilor care au avut de suferit în urma inundaţiilor în cadrul unei campanii ce se va derula cu ajutorul primăriilor din localităţile afectate.


Intră acum și în grupul de