VIDEO//Comisar șef Ionuț Epureanu, mesaj pentru șoferii care se cred semi-zmei pe șosele: Poliția Suceava a fost dotată cu autospeciale noi, de ultimă generație


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a primit de la IGPR două autospeciale noi, de ultimă generație, BMW seria 3, care intră în dotare alături de celelalte autospeciale de poliție, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu.

Potrivit acestuia, prin parametrii tehnici și prin faptul că beneficiază de tracțiune integrală, noile autospeciale sunt utile în special pentru specificul județului Suceava unde în multe zone, de la sfârșitul lunii octombrie până în aprile, se înregistrează temperaturi ce fac necesară, mai ales în regim de urgență, deplasarea unor astfel de vehicule.

Mai mult, el a spus că aceste autospeciale noi sunt folositoare și în urmărirea celor care nu opresc la semnalul regulamentar al polițistului.

Potrivit lui Epureanu în ultimii trei ani au fost peste 400 de neopriri la semnalul regulamentar al polițistului, din care doar anul trecut au fost peste 100 de neopriri.

El a arătat că șoferul care nu oprește la semnalul polițistului accelerează atâta vreme cât știe că are un avantaj net în fața celui care îl urmărește.

Comisarul șef de poliție Ionuț Epureanu a arătat că sunt în continuare zone din județ, cu teren accidentat, în care poate nici măcar aceste autospeciale nu au succes prin referire la parametrii tehnici.

„O spunem ca un semnal de alarmă pentru cei care în continuare sunt semi-zei pe șosele că avem ceva mai mult decât aveam până acum”, a mai spus Ionuț Epureanu.


Intră acum și în grupul de