Acasă Exclusiv VIDEO//Blocul Groazei din Suceava: O mamă a două fetițe se luptă pentru...

VIDEO//Blocul Groazei din Suceava: O mamă a două fetițe se luptă pentru dreptul de a folosi grupul sanitar comun. Cele trei locuiesc într-o încăpere de 11 mp


Intră acum și în grupul de
Mai rău ca la Pușcărie - Viață la lighean!! Două fetițe și mama lor trebuie să ceară voie la toaleta

O suceveancă, mamă a două fetițe, încearcă de mai mult timp să beneficieze de grupul sanitar ce este folosit la comun de locatarii palierului din Blocul Groazei unde aceasta locuiește de trei ani.

Femeia, Ramona Bratu, a declarat pentru News Bucovina că situația este de nesuportat și că fetițele trebuie să facă baie la cunoștințe și au în camera unde locuiesc olița pentru că un vecin care „s-a împroprietărit” pe grupul sanitar le face șicane.



Aceasta spune că în urma divorțului a cumpărat cu 5000 de euro locuința din Blocul Groazei, având ea și cele două fetițe o cameră de 11 mp. Totodată, ca proprietari, au dreptul să folosească și grupul sanitar, dar acesta este blocat de un vecin care se consideră proprietar pe grupul sanitar, unde are o cabină pe care doar el o folosește, iar la duș, doar după ce femeia s-a plâns la Primărie și Poliție a primit, din când în când acces.

Femeia vrea acum să amenajeze pe banii ei pentru restul locatarilor un duș într-o cabină nefolosită unde vecinul a plasat însă un vas de toaletă vechi fără să fie însă racordat.

Mama celor două fetițe a spus că nu se lasă pentru că este dreptul proprietarilor să folosească spațiul comun și că, chiar dacă a scos locuința la vânzare, tot se va ocupa să rezolve problema.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version