Consilier local PNL Suceava: Parcările pe străzi trebuie să fie ale cetățenilor, fără plată. Omul și așa e sărac


Intră acum și în grupul de

Consilierul local Adrian Arămescu susține că parcări cu plată trebuie instituite în municipiul Suceava doar în zona instituțiilor publice, iar în rest să fie fără taxă.

Într-un dialog cu reporterul News Bucovina, Adrian Arămescu a subliniat că parcările de reședință trebuie să fie fără plată pentru că locatarii trebuie să beneficieze de loc de parcare la bloc.

„E bloc, trebuie să ai loc de parcare. Nu poți să pui la cetățean (să plătească n.r.).  El și-a plătit taxa și impozitul. Îi mai pui 10 milioane? De ce-i mai pui?”, a întrebat consilierul local.

El este de acord cu nu este normal să se solicite plata unui abonament pentru un loc de parcare pentru riverani dacă acesta nu este asigurat.

Totodată, Arămescu a spus că nu e nimeni dintre locuitorii Sucevei vinovat că nu s-au prevăzut locuri de parcare suficiente la fiecare bloc când a fost proiectat orașul.

„Parcările pe străzi trebuie să fie tot ale cetățenilor pentru că nu ai alte locuri. Pui (taxă n.r.) doar în față la instituții. În rest nu mai ai ce pune că omul și așa e sărac”, a mai declarat consilerul local PNL Adrian Arămescu.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, va propune în ședința de Consiliu Local de joi ca în toate parcările de reședință să fie plătit un abonament anual de 100 de lei pentru toți proprietarii de autovehicule.


Intră acum și în grupul de