Compania de Drumuri recunoaște degradările la lucrări de artă de pe varianta de ocolire Suceava și spune că a notificat constructorul să le remedieze


Intră acum și în grupul de

Directorul DRDP Iași, Ovidiu Laicu, a transmis printr-o adresă oficială că au fost constatate degradări la lucrările de artă de pe traseul șoselei de centură a Sucevei care vor fi remediate de constructor.

După ce News Bucovina a semnalat problemele la șoseaua de centură, un urmăritor al News Bucovina a transmis conducerii DRDP Iași o solicitare privind situația centurii de ocolire Suceava.

Ca urmare a petiției, directorul general al DRDP Iași, Ovidiu Laicu, a transmis cititorului, că sectorul de drum național Centura Sucevei – VO2P este predat constructorului SC Autotehnorom SRL, căruia îi revine responsabilitatea asigurării condițiilor de circulație în siguranță.

„În urma unei revizii efectuată de specialiștii SDN Suceava au fost constatate unele degradări la lucrările de artă de pe traseul VO Suceava. A fost notificat constructorul, iar, în perioada imediată, acesta va executa lucrări de remediere a rostului de dilatație deteriorat. Pentru buna desfășurare a cirulației rutiere și menținerea viabilității drumului, constructorul intervine, ori de câte ori este nevoie – pe cheltuiala sa, în vederea remedierii defecțiunilor care apar la Centura Sucevei – VO 2P”, a menționat Ovidiu Laicu.


Intră acum și în grupul de