VIDEO//Amenințări cu toporul în Burdujeni în cazul unui scandal între vecini pornit de la înfundarea canalizării pe o scară de bloc


Intră acum și în grupul de

În cartierul Burdujeni din Suceava, un conflict intens a izbucnit între locatarii unui bloc, având la bază problema recurentă a înfundării canalizării pe scara clădirii. Neînțelegerile dintre vecini au escaladat în amenințări și acuzații grave, alimentând tensiunile în comunitate.

Unul dintre locatarii afectați de această problemă a adus în discuție frustrarea sa legată de comportamentul presupus al vecinului de deasupra. Acesta susține că diverse obiecte aruncate în canalizare de către vecinul de la etajul superior au condus la înfundarea conductei și la revărsarea neplăcută a mizeriilor în propria sa locuință. Mai mult decât atât, a menționat că printre obiectele găsite în conductă s-a numărat și un recipient de la deodorant, subliniind inconștiența cu care sunt aruncate astfel de lucruri în sistemul de canalizare.

Locatarul afectat a ajuns la punctul în care a amenințat familia vecinului de deasupra cu agresiuni fizice, dacă acestea vor continua să arunce mizerii în canalizare, subliniind nivelul de disperare și furie generat de situația persistentă.

Pe de altă parte, locatara acuzată de comportamentul nepotrivit respinge vehement acuzațiile, declarând că nu are nicio implicare în înfundarea canalizării. Ea a insistat că a curățat personal conducta și că nu aruncă nimic care să conducă la blocarea sistemului de canalizare. Mai mult decât atât, a menționat că va face o plângere la Poliție, simțindu-se nedreptățită de acuzele vecinului și de comportamentul agresiv al acestuia care a amenințat că îi va lovi cu toporul pe părinții ei.

Această dispută a atins cote alarmante, culminând cu amenințări și acuzații reciproce, amplificând tensiunile în rândul locatarilor din bloc.

Asociația de locatari ar trebui să intervină pentru a calma situația și pentru a găsi o soluție durabilă pentru problema canalizării, înainte ca acest conflict să escaladeze și mai mult.


Intră acum și în grupul de