VIDEO// Cristinel Burac, viceprimar Șcheia: Comuna Șcheia s-a dezvoltat cel mai mult din punct de vedere imobiliar. Implementăm acum proiecte de apă și canalizare, urmate de proiecte de asfaltare


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul comunei Șcheia, Cristinel Burac, spune că lucrările care se fac în prezent în comună în ceea ce privește aducerea de utilități vor crea disconfort o perioadă, dar că ulterior va fi bine pentru întreaga comună.

„Pentru a avea confort, trebuie înainte să avem și disconfort. Avem proiectul cu apă și canal. Trebuie să ne înțeleagă cetățenii din comuna Șcheia. Pentru ei am venit la Primărie să muncim, pentru ei ne facem treaba ca ei să fie mulțumiți. După ce terminăm vor fi lucrurile bune”, a spus Cristinel Burac.

El a arătat că după finalizarea proiectului de introducere a rețelelor de apă și canalizare urmează să fie asfaltate toate drumurile pe care s-a intervenit.

„Va fi și asfalt”, a dat asigurări viceprimarul.

El a subliniat că aceasta este  un proiect de suflet al său și al echipei PSD.

Viceprimarul a arătat că una din cele mai importante acțiuni pentru ca proiectul să poată fi eligibil la finanțare europeană a fost intabularea drumurilor.

„ Am intabulat drumurile. Se putea ca un proiect european să fie implementat fără să ai intabulate drumurile?”, s-a întreba Cristinel Burac.

El a spus că proiectul va fi finalizat în decurs de trei ani.

„Șcheia s-a dezvoltat cel mai mult din punct de vedere imobiliar din județ raportat la numărul de locuitori”, a mai declarat Cristinel Burac. El a adăugat că va mai fi realizat și un proiect de extindere a rețelelor de apă și canalizare, proiect susținut și de colegii de la PMP și Pro România.

Pe actualul proiect aflat în implementare urmează să fie realizate lucrări care cumlează circa 50 de kilometri de apă și canal în Șcheia și Sf. Ilie.

„Dacă se respectă proiectul în 3 ani. Dacă se mișcă firmele mai bine, se poate și mai repede”, a mai spus Cristinel Burac.


Intră acum și în grupul de