Motociclistii impatimiti sunt asteptati la Suceava, la MotorFest 2011. Afla de aici in ce locatie se va desfasura evenimentul


Intră acum și în grupul de

Motorclub North Gang Riders, infiinţat la Suceava în primăvara acestui an, invită iubitorii de adrenalină şi cai putere, pe două roţi, la o „altfel” de întâlnire a motocicliştilor din judeţ, dar şi din alte judeţe ale ţării, la prima ediţie MotorFest 2011, care va avea loc la Complex Ariniş din Gura Humorului, în perioada 1-3 iulie 2011.

„Vom organiza, anul acesta, pentru prima dată la Suceava, după modelul organizatoric din alte judeţe ale ţării precum – Târgu Secuiesc, Rădăuţi, Bucureşti, Constanşa, Iaşi, Bacău – o petrecere la care sunt invitaţi toţi motocicliştii din judeţ şi nu numai, în perioada 1-3 iulie, la complex Ariniş din Gura Humorului. Am ales această locaţie tocmai pentru că zona are un potenţial extraordinar, oferind şi alte posibilităţi de distracţie celor care vor veni acolo. Prin acest eveniment dorim să atragem şi atenţia motocicliştilor din ţară către zona Bucovinei şi în acelaşi timp să dăm o altfel de notă unei astfel de petreceri, încercând totodată să schimbăm mentalitatea oamenilor cu privire la motociclişti. Aşteptăm să sosească un număr cât mai mare de motociclişti din toată ţara, care fie vor veni cu corturile, fie vor avea posibilitatea de a se caza în zona Humorului, la hoteluri, pensiuni”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Dan Cristi Scutelnicu, preşedintele Motorclub North Gang Riders Suceava.

Deliciul evenimentului care se va desfăşura la Complex Ariniş din Gura Humorului va fi dat de tradiţionala parada a motocicliştilor, care la Suceava, se va desfăşura pe o distanţă de 80 de km, pe următorul traseu – parcul Ariniş – centrul oraşului Suceava (parcare Iulius Mall Suceava) – înapoi la Complexul Ariniş. Important de precizat este faptul că cei care vor participa la acest traseu, odată ajunşi în parcarea complexului comercial sucevean, vor avea ocazia de a-şi bucura ochii cu un număr de “jonglerii” pe două roţi, care vor fi realizate de unii dintre motocicliştii participanţi la MotorFast 2011.

Pe lângă acestea, Dan Cristian Scutelnicu a dezvăluit pentru NewsBucovina.ro faptul că noutatea acestei ediţii va consta în jocuri, concursuri distractive, alături de următoarele alternative de amuzament: tir cu arcul, tir cu puşca cu aer comprimat, paintball, rafting, călărie, tiroliană, teleski, bazin acoperit/descoperit ş.a. “Motociclismul în sine înseamnă sânge rece, aventură, libertate şi nu în ultimul rând relaxare”, a apreciat preşedintele Motorclub North Gang Riders Suceava.

Din comitetul de organizare al acestui festival fac parte următorii membri ai Motorclubului North Gang Riders Suceava: Dan Cristi Scutelnicu (preşedinte), Gondor Edy (vicepreşedinte), Dan Grădinariu, Marius Vrabie, Mihai Damian, Bogdan Budeanu şi Florin Aniţă, toţi pasionaţi de motociclism.


Intră acum și în grupul de