Acasă Exclusiv Cursuri de sah pentru copiii din Suceava, pe timpul verii. Afla aici...

Cursuri de sah pentru copiii din Suceava, pe timpul verii. Afla aici locatia in care cei mici se pot delecta cu „jocul mintii”


Intră acum și în grupul de

Clubul Sportiv Şcoala de Şah Suceava organizează în perioada vacanţei de vară, la Palatul Copiilor Suceava, cursuri de şah pentru copii, şcolari şi preşcolari, începători şi avansaţi.

Iniţiativa aparţine preşedintelui Clubului Sportiv Şcoala de Şah, Marian Culapov, profesor şi antrenor calificat de şah, care predă în cadrul cercului de Şah al Palatului Copiilor Suceava. Potrivit acestuia, înscrierile se fac până la data de 5 iulie 2011, iar cei mici vor fi împărţiţi pe grupe de câte 10-12 copii, în funcţie de vârsta pe care o au şi de nivelul la care se află. „Copiii care doresc să-şi petreacă timpul liber jucând şah, pot face acest lucru frecventând cursurile de şah de la Palatul Copiilor Suceava, pe perioada verii, devenind astfel membri ai clubului”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Marian Culapov.



Totodată, acesta ne-a dezvăluit că orele de şah se vor ţine în zilele de marţi şi joi, între orele 14.00 – 18.00, timp în care cei mici vor descoperi secretele jocului de şah supranumit şi „jocul minţii”, iar cei care îl ştiu deja, vor avea posibilitatea de a-şi aprofunda cunoştinţele.

Pe timpul verii, cursurile de şah de la Palat se vor face contra sumei de 50 lei/lună, respectiv pentru 8 şedinţe/lună.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version