Gheorghe Flutur se consideră un om simplu, popular: Asta cu vodă sunt glumițe ale unor răutăcioși. Flutur e un om normal


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat la News Bucovina, că balanța este pozitivă după 16 ani de în funcția de președinte al CJ Suceava.

„Primul lucru este că am venit în 2008 spre Suceava și s-a întâmplat o rupere de ritm în sensul bun pentru dezvoltarea județului. Astea-s fapte pe care le simt în fiecare zi și oamenii majoritari care-s cu mine mă hrănesc. De aici îmi vine energia. Sigur că sunt și lucruri care nu s-au împlinit pentru că nu pot să fiu ipocrit. De exemplu că n-am reușit să conving nici eu nici Lungu sindicatele cu Casa de Cultură, dar au venit altele pe care nici nu mi le programasem”, a spus Flutur.

El a arătat că vrea să afle de la suceveni dacă sunt mulțumiți.

„Uneori, încerci un anumit experiment, cum a fost cel din 2012 (când a pierdut alegerile în fața lui Cătălin Nechifor n.r.). În 2016 m-au votat cu un scor extrem de mare. De ce? Vă las pe dumneavoastră să judecați”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava crede că oamenii au realizat că un lider care se zbate și la București care e credibil și la București și care poate să contribuie la proiecte mari pentru județul lui trebuie menținut, trebuie votat, trebuie susținut în continuare și consideră că aceasta este situația actuală din județul Suceava.

„O să vină regionalizarea pentru că nu scăpăm de ea. Nu trebuie să avem oameni care să fie acolo să ne apărăm? Gândiți-vă numai la zona de munte. Dacă cineva va introduce un criteriu-populația, i-ai nenorocit cu totul pentru că acolo pentru 3000 de locuitori îți trebuie nu știu câte sute de hectare. Trebuie să fim atenți pentru că e vorba de acces, de transport în comun, de lipsa drumurilor de acces la gospodăriile din creierul munților”, a spus Flutur.

El consideră că județul Suceava va juca un rol mare cu Ucraina în perioada următoare.

„Nu e nevoie de lider care să fie de anvergură, să deschidă frontiere, să aibă parteneriate cu cei din Ucraina, cu alții și să aducem forță de muncă ce ar putea lucra și la reconstrucția Ucrainei?  Întâi la reconstrucția României și apoi a Ucrainei și să câștige și oamenii noștri niște bani mai aproape de casă. Sunt lucruri pe care eu le am în vedere”, a arătat Flutur.

El a explicat că Uniunea Europeană a făcut reorganizările ca să fie administrația mai eficientă.

„Prea centralizat e totul la București. Noțiunea asta cu glumițe cu vodă, pot fi niște răutăcioși. Nu e niciun vodă. Flutur este un om simplu, popular. Nu m-ați văzut cu firme. Asta cu vodă sau cu baronul de nu știu ce, haideți să fim realiști. Nici Bentley, nici altceva. E un om normal Flutur și atâta tot. Ce am e în declarația de avere. În suflet am Bucovina mea dragă și Suceava”, a conchis Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de