Acasă Exclusiv Ovidiu Milici: „Sunt absolut convins că nu era nevoie de camere de...

Ovidiu Milici: „Sunt absolut convins că nu era nevoie de camere de luat vederi pentru a se vedea starea dezastruoasa in care se gasesc absolventii de liceu” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Consider că această generaţie de candidaţi la examenul de bacalaureat a fost o generaţie sacrificată”. Afirmaţia aparţine vicepreşedintelui PSD Suceava, Ovidiu Milici, şi a fost făcută în cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru site-ul NewsBucovina.ro. În opinia viceliderului social-democrat, „aceşti copii au trebuit să confirme afirmaţia lui Traian Băsescu cum că sistemul de învăţământ românesc nu este performant”, şeful statului justificând astfel tăierea cu 25% a salariilor profesorilor. „Este un substrat absolut politic”, susţine Ovidiu Milici.

În calitate de profesor, vicepreşedintele PSD Suceava a fost rugat să comenteze rezultatele obţinute la examenul de Bacalaureat în sesiunea iulie 2011. „S-a iscat o adevărată isterie naţională cu Bacalaureatul 2011. Am să încerc să-mi expun propria părere referitoare la rezultatele acestui examen. Unul dintre motivele majore pentru care s-a ajuns aici este eşecul total al reformei învăţământului în România.



O altă problemă este legată de statutul profesorului preuniversitar în România, comparativ cu Europa. În România, de cinci ani de zile încoace, de la tribuna cea mai înaltă a unei instituţii de stat, preşedintele României, cu obstinaţie, încearcă să convingă întreaga societate românească că profesorii primesc prea mulţi bani pentru activitatea pe care o desfăşoară, că profesorii nu sunt performanţi. Or atât elevii, cât şi părinţii acestora, preluând acest mesaj, automat autoritatea şi credibilitatea profesorului a început să scadă.

Totodată, sunt absolut convins că nu era nevoie de camere de luat vederi pentru a se vedea starea dezastruoasă în care se găsesc absolvenţii de liceu”, este doar o parte din interviul postat pe site-ul NewsBucovina.ro.

A doua parte a interviului oferit de vicepreşedintele PSD Suceava poate fi urmărită accesând:

https://www.newsbucovina.ro/actualitate/38763/ovidiu-milici-opozitia-mica-va-rasturna-caruta-mare-a-pdl-ului-interviu-newsbucovinaro-partea-a-ii-a


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version