Succesiunea perfectă pentru accidente în Ițcani: un dâmb, o groapă și-o bordură


Intră acum și în grupul de

Un autoturism a intrat, joi, pe fereastra unei case din cartierul sucevean Ițcani, accidentul fiind fără răniți, dar destul de ciudat.

Poprietarul locuinței avariate spune că au mai fost autovehicule care au fost cât pe ce să-i intre în casă din cauza unei succesiuni de obstacole de pe strada Zefirului la intersecția semaforizată cu strada Grigore Alexandru Ghica, dar că în ultimul caz șoferul s-a panicat și în loc să apese frâna a călcat pe pedala de accelerație.

Problema e mai veche, spune proprietarul.

El a explicat că o groapă care a rămas pe strada Zefirului în urma unor lucrări la rețeaua de gaz natural a fost astupată și s-a format un dâmb, dar la câțiva metri distanță, spre intersecția cu strada Grigore Alexandru Ghica este o groapă în asfalt.

„Când vine omul cu viteză dâmbul automat îl saltă, prinde groapa și ori merge la Celestin (Tipografia Celestin, n.r.), ori vine aici (pe cealaltă parte a drumului după ce lovește bordura n.r.) . La noi în fiecare noapte este câte ceva”, a spus proprietarul.

El a recunoscut că are permanent în casă două stingătoare, unul cu azot și unul cu pulbere.

Potrivit acestuia, după ora 23:00, când semaforul intră pe culoarea galben intermitent se repetă istoria, dâmb-groapă-bordură.


Intră acum și în grupul de