Au inceput meditatiile gratuite la Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava pentru elevii care nu au reusit sa promoveze examenul de bacalaureat


Intră acum și în grupul de

Elevii suceveni care nu au reuşit să treacă de prima sesiune a examenului de bacalaureat 2011 au început de luni meditaţiile gratuite la matematică, organizate în cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV).

Potrivit directorului Departamentului de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii Suceava, Mihai Dimian, conf. dr. ing. în cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, la orele de meditaţii la matematică figurează înscrişi 37 de elevi, dintre care 32 au optat pentru matematică, nivelul M2, iar 5 au optat pentru matematică, nivelul M1.

„Prima pregătire a început astăzi (n.r. 25 iulie) dimineaţă, la ora 11.00, în Amfiteatrul << Dimitrie Leonida >> , din corpul D al USV. Elevii vor fi meditaţi de patru profesori universitari din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, Facultăţii de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management şi din cadrul Facultăţii de Silvicultură, în zilele de luni, miercuri şi vineri, în aceeaşi locaţie”, a declarat pentru NewsBucovina.ro prof. Mihai Dimian.

Potrivit acestuia, meditaţiile se vor adresam cel mai probabilm în special elevilor care au optat pentru matematică M2, întrucât numărul celor înscrişi este mult mai mare la acest nivel.

Înscrierile au avut loc până la data de 22 iulie, în corpul E al Universităţii, la Biroul de Relaţii Internaţionale, sau prin e-mail, la adresa [email protected]

Meditaţiile gratuite la matematică oferite elevilor suceveni de Universitatea “Ştefan cel Mare” se vor desfăşura în perioada 25 iulie – 26 august 2011.


Intră acum și în grupul de