Studentii Universitatii din Suceava au decis cu cine merg la BAL. Vezi aici rezultatele obtinute in urma preselectiei Miss si Mister USV 2011


Intră acum și în grupul de

Şase fete şi opt băieţi, studenţi în anul I la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, s-au înscris în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister USV 2011.

La preselecţia care a avut loc sâmbătă, 15 octombrie 2011, în corpul E al universităţii sucevene, studenţii din anul I care şi-au manifestat dorinţa de a candida pentru titlul de Miss şi Mister USV, au trebuit să-şi demonstreze fiecare talentul. Astfel, pentru momentul artistic pe care fiecare va trebui să îl susţină în cadrul concursului, tinerii au ales ca aptitudine – dansul ţigănesc, dansul popular, interpretarea vocală şi instrumentală, parodia, demonstraţie de capoeira şi teatrul.

„Întrucât au fost înscrişi, respectiv selectaţi un număr opt băieţi şi şase fete, declarăm deschisă lista înscrierilor pentru titlul de Miss USV 2011 pentru încă două fete. Balul Bobocilor din acest an va avea loc în luna noiembrie, urmând a se stabili o dată exactă”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Cătălina Constantinovici, unul dintre organizatorii evenimentului.

Totodată, în cadrul întâlnirii de sâmbătă, s-au înscris pentru Balul Bobocilor 2011 şi alte persoane care vor susţine numere incluse în programul artistic al balului, în afara concursului.
Bobocii se vor reîntâlni cu organizatorii evenimentului peste o săptămână, moment la care vor trebui să demonstreze că s-au pregătit sârguincios pentru numărul pe care îl vor susţine în cadrul probei artistice din concurs.


Intră acum și în grupul de