Tema inedita la editia 2011 a Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava. Vezi aici despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

Elevii Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava au pregătit o temă inedită pentru ediţia 2011 a Balului Bobocilor din acest an. Potrivit organizatorilor, tema se intitulează „Indibidiguididilii”, semnificaţia ei urmând a fi descifrată pe parcursul spectacolului.

„ << Indibidiguididilii >> este un termen inventat de noi, un cuvânt surpriză care constituie practic tema balului din acest an. Semnificaţia lui va fi descifrată în timpul spectacolului printr-un concurs interactiv cu publicul”, a explicat prof. Elena Brădăţan, organizator în cadrul evenimentului.

Potrivit acesteia, în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss s-au înscris şapte candidate, care vor trebui să dovedească că sunt cele mai bune în cadrul celor cinci probe din concurs. Dacă la prima probă fiecare fată va prezenta o ţinută office, la cea de-a doua probă intitulată „gospodinele”, ele vor trebui să demonstreze că ştiu să orneze un tort şi vor trebui să răspundă unei întrebări din gastronomie. La cea de-a treia probă intitulată „dicţie şi mimică”, candidatele vor trebui să citească cu voce tare un text, după care să imite personajul care se va regăsi în conţinutul reprodus anterior. Ţinuta de seară şi dansul vor fi ultimele probe din concurs.

Precizăm că spectacolul va cuprinde momente de teatru, dans, muzică populară şi uşoară, fără a exista un invitat special al evenimentului.

Ediţia 2011 a Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava va avea loc joi, 27 octombrie, de la ora 17.00, în sala Dom’ Polski din municipiu. Seara se va încheia cu o petrecere pregătită bobocilor în Club Giovani din Suceava.


Intră acum și în grupul de