Scenetele caragialiene vor fi readuse in actualitate la Balul Bobocilor 2011 de la Colegiul Tehnic „Petru Musat” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Textele cunoscutului dramaturg I.L.Caragiale vor sta la baza spectacolului cu care boboacele de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava vor intra anul acesta în competiţia pentru titlul de Miss Boboc.

„Cele opt fete care s-au înscris în competiţie vor fi prezentate într-o manieră originală, fiecare intrând în scenă după un text adaptat al celebrului dramaturg român. Prin tema aleasă, << Caragiale >>, dorim să arătăm că Ion Luca Caragiale încă este de actualitate”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Simion Daniela, consilier educativ în cadrul liceului sucevean.

Potrivit aceleiaşi surse, cele opt aspirante la titlul de Miss vor trebui să demonstreze că ştiu să danseze vals vienez şi vor trebui să îşi arate spontaneitatea prin intermediul întrebărilor surpriză la care vor trebui să răspundă.

Invitat special al evenimentului va fi solistul JayOH.

Ediţia 2011 a Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” se va desfăşura vineri, 28 octombrie, de la ora 19.00, pe scena Dom’ Polski Suceava. După spectacol, distracţia va continua în Hollywood Sushi Bar din Suceava.


Intră acum și în grupul de