Bobocii Colegiului National „Mihai Eminescu” din municipiu vor aduce pe scena suceveana Bucurestiul de altadata


Intră acum și în grupul de

Liceenii Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava vor încerca să reconstituie în cadrul spectacolului prilejuit de ediţia 2011 a Balului Bobocilor, atmosfera Bucureştiului din perioada interbelică.

„Ne-am propus ca la ediţia 2011 a Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional << Mihai Eminescu >> din Suceava să readucem în prim-plan imaginea Bucureştiului din perioada interbelică. Vom face acest lucru printr-un decor aferent epocii, în care bobocii noştri vor defila în ţinutele vremii”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Mădălina Sacaliuc, în calitate de organizator al evenimentului.

Potrivit aceleiaşi surse, în competiţie vor intra 10 perechi care vor lupta pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc 2011 ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava.

Frumoşii claselor a IX-a vor trece prin focul următoarelor probe: ţinută de zi, aptitudini, ţinută de seară şi vals. Precizăm că la proba de aptitudini, fiecare candidat înscris în concurs va trebui să îşi etaleze într-o manieră convingătoare talentul (interpretare vocală, instrumentală, teatru etc.).

Spectacolul va fi animat şi de momentele de pantomimă, de grupurile vocale folclorice, sau de trupele de dans modern ale liceului.

Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, ediţia 2011, se va desfăşura vineri, 4 noiembrie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, având-o în calitate de invitat special pe artista Anda Adam.

Precizăm că după bal, petrecerea va continua în Club Babylon din Suceava.


Intră acum și în grupul de