BIANCA SOLCANU si TEODOR SIMION, regii „Balului Bobocilor 2011” de la Colegiul Tehnic „Mihai Bacescu” din Falticeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O experiență de neuitat din care au rămas cu amintiri foarte plăcute. Asta a reprezentat pentru organizatori şi cu siguranţă şi pentru bobocii claselor a IX-a de la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” din Fălticeni, ediţia 2011 a spectacolului “Balul Bobocilor”.

Unul dintre organizatorii evenimentului, Camelia Sava, elevă în clasa a XII-a B la instituţia de învăţământ menţionată mai sus, a rememorat pentru NewsBucovina.ro inedita experienţă a elevilor de la colegiul fălticenean.

“Această minunată experiență a început prin alegerea temei balului, << BAL MASCAT >>, prin care am dorit să readucem imaginea vie a unui bal adevărat şi, de asemenea, să arătăm că eleganța, finețea, misterul și bunul gust sunt calități încă întâlnite la tinerii din ziua de azi.

O adevărată provocare atât pentru noi organizatorii cât și pentru boboci a fost selectarea candidaţilor la titlurile de rege si regina balului. Dar ne-am descurcat facând o selecție bazată pe talentele speciale ale bobocilor. Astfel, am ales 18 boboci și am format 9 echipe cu ajutorul cărora am incercat să creăm un adevărat spectacol”, a declarat Camelia Sava pentru NewsBucovina.ro.

De la ea am aflat că balul de la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” din Fălticeni a cuprins patru probe prin intermediul cărora bobocii au putut să dovedească de ce sunt in stare, precum și momente artistice extrem de frumoase. Potrivit elevei de la liceul fălticenean, în cadrul primei probe, bobocii au dezvăluit publicului spectactor câteva lucruri despre ei, dând dovadă de spontaneitate. Proba cu numărul doi din cadrul concursului de desemnare a celor mai frumoşi boboci a pus la încercare inventivitatea concurenţilor, care au trebuit să extragă dintr-un bol câte un bilețel cu numele unui produs, căruia au trebuit să-i facă reclamă.

“La proba cu numărul trei, bobocii ne-au arătat că știu să se miște pe ritmuri de vals, latino și rock-and-roll. La ultima probă a competiţiei și anume cea de aptitudini, bobocii au vrut să ne arate că pe lângă atitudine și stil au și talent. Prin intermediul acestor probe bobocii noștri au reușit să creeze un adevărat show”, asigură Camelia Sava.

Tot de la ea am mai aflat că după ce bobocii au trecut prin aceste probe, a urmat momentul cel mult așteptat și anume anunțarea “regelui” și a “reginei” balului.

“Titlul de regele balului a fost luat de un boboc foarte talentat și anume TEODOR SIMION, care a făcut un show ca cel al artistului Ray Charles interpretând melodia << Hit the Road Jack >>, iar titlul de regina balului a fost luat de o domnișoară elegantă și anume BIANCA SOLCANU, care ne-a sensibilizat cu melodia << Doi ochi caprui >> a formației Bambi”, ne-a informat eleva care a făcut parte din echipa de organizare a spectacolului “Balul Bobocilor”.

Camelia Sava a mai precizat că “pe lângă probele de aptitudini am avut și momente artistice prin care am arătat că nu ne-am uitat rădăcinile impreună cu colegul nostru Irimia Vasile, care ne-a încântat cu două piese minunate din folclorul popular românesc”. “Am trăit prin dans cu trupa FLY DANCE și trupa EXTAZY si am văzut ce înseamnă să fii infidel cu LIDIA BALAN care a interpretat piesa << Unfaithful >> a Rihanei. Surpriza serii au fost invitaţii speciali RALUCA și Dj. LAURA, care ne-au oferit un spectacol senzational în care toti cei prezenți au dansat și s-au simțit bine”, a rememorat pentru NewsBucovina.ro, eleva de la colegiul fălticenean.

Ediţia 2011 a Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” din Fălticeni s-a desfășurat în data de 21 octombrie 2011, începând cu orele 19:30, în Clubul “Down Town Cinema” din localitate.


Intră acum și în grupul de