Personaje faimoase din desene animate vor urca pe scena, la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara din Suceava


Intră acum și în grupul de

Elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava şi-au propus să fure zâmbete de nostalgie de la publicul care va fi prezent vineri seară, la Balul Bobocilor, ediţia 2011, alegând o temă inedită, intitulată „Desene animate”.

„Şi pentru că niciodată nu trebuie să uităm să ne uităm la cele mai frumoase desene animate care ne-au înveselit copilăria, şi pentru că vrem să încurajăm acest mod extraordionar de relaxare, tema balului din acest an se va intitula << Desene animate >> . Bobocii noştri şi-au propus să readucă în actualitate personaje celebre precum: Fred şi Wilma, Mica Sirenă, Albă ca Zăpada, Scufiţa Roşie, Tom şi Jerry ş.a. purtând ţinute care să aducă cât mai bine cu personajul original”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Daniela Niţă, în calitate de organizator.

Potrivit aceleiaşi surse, în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc al liceului vor intra 13 perechi, care vor trece prin proba de: prezentare, spontaneitate şi dans (vals, latino, reghe, rock).

Alături de acestea, spectacolul va fi animat de prestaţia Ansamblului Arcanul al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, şi de numere de dans modern şi popular, interpretare vocală şi instrumentală, parodii, prezentare de modă în ton cu tema balului ş.a.

Balul Bobocilor 2011, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava va avea loc în data de 11 noiembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, având-o ca invitată specială pe artista Alessia.

După bal, petrecerea va continua în Club Babylon din Suceava.


Intră acum și în grupul de