Elevii de la Colegiul Tehnic din Radauti vor interpreta roluri celebre la editia 2011 a Balului Bobocilor


Intră acum și în grupul de

„Change the role” va fi tema spectacolului prilejuit de ediţia din acest an a Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic din Rădăuţi, pe parcursul căruia elevii claselor a IX-a vor interpreta rolurile personajelor celebre din filmele care s-au făcut remarcate de-a lungul vremii, pe micile şi marile ecrane din întreaga lume.

„Fiecare concurent înscris în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc 2011 a Colegiului Tehnic din Rădăuţi, va interpreta câte un rol din filme cunoscute precum: << Piraţii din Caraibe >> , << Robin Hood >> , << Matrix >> , << Avatar >> , << Desperado >> , << Frumoasa şi Bestia >> , << Titanic >> ş.a. În fiecare an, la colegiul nostru se respectă tradiţia ca Balul Bobocilor să fie organizat de către elevi, pentru elevi. Cu alte cuvinte, la noi la liceu bobocii promoţiilor anterioare au rolul de organizatori ai balurilor, eu fiind singurul profesor implicat în această manifestare”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Ionela Mihaela Bîndiul.

Potrivit aceleiaşi surse, în competiţie vor intra 9 perechi, care vor trece prin următoarele patru probe: ipostaziere rol, cultură cinematografică, aptitudini şi defilare în ţinută festivă.

Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic din Rădăuţi va avea loc vineri, 11 noiembrie, de la ora 17.30, la Casa de Cultură din Rădăuţi şi îi va avea ca invitaţi speciali pe Crash&Alexandra Ungureanu.

După bal, petrecerea va continua în Club “Amnesia” din Rădăuţi.


Intră acum și în grupul de