A.S.U.S. Suceava da peste nas Universitatii „Stefan cel Mare” si isi organizeaza propriul Bal al Bobocilor. Citeste aici detalii din culisele evenimentului


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (A.S.U.S.) va organiza în acest an propriul Bal al Bobocilor, asta în urma întârzierilor ce au avut loc cu privire la decizia organizării unui astfel de spectacol la nivelul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Contactat telefonic de echipa NewsBucovina.ro, Ilie Doroftei, vicepreşedinte în cadrul A.S.U.S. Suceava a declarat: „Decizia organizării unui Bal al Bobocilor 2011 de către Asociaţia noastră a venit în întâmpinarea ideii că acest eveniment anual susţinut în cadrul USV era pe cale să nu se mai ţină. Având în vedere că A.S.U.S. este o formaţiune independentă, pentru organizarea acestui eveniment nu am avut nevoie de acordul domnului rector Adrian Graur”.

Potrivit aceleiaşi surse, Balul Bobocilor 2011 organizat de A.S.U.S. Suceava are ca temă „Anii 80”, angrenând în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc un număr de 9 perechi. Aceştia îşi vor arăta talentul în cadrul probei de aptitudini (interpretare vocală, instrumentală, dans, recital de poezii), moment după care vor defila într-o ţinută lejeră, alta decât controversata probă a costumelor de baie din alţi ani. „De această dată, băieţii vor defila la bustul gol, iar fetele în cămaşă bărbătească”, a menţionat Ilie Doroftei.

Totodată, după defilarea bobocilor în vestimentaţie de seară, cei 10 organizatori ai balului, toţi membrii A.S.U.S. îşi vor demonstra talentul artistic în cadrul unui pamflet.

„Pe lângă aceste momente, în cadrul spectacolului va avea loc şi un concurs de măşti, în care participanţii îşi vor prezenta creaţiile proprii. Cea mai ingenioasă mască va fi premiată. Vor mai cânta Raluca Popescu, Mihai Boicu, alături de trupa Icarus, toţi fiind membri A.S.U.S. Încercăm practic să ne promovăm membrii pe piaţa suceveană şi să-i facem cunoscuţi unui public cât mai numeros. Menţionez că aceşti interpreţi au fost distinşi de-a lungul timpului cu premii naţionale la diferite concursuri de folk”, a precizat vicepreşedintele A.S.U.S.

Balul Bobocilor organizat în acest an de A.S.U.S. Suceava va avea loc în data de 1 decembrie 2011, de la ora 20.00, în Club Babylon din Suceava. Biletele în valoare de 5 lei pentru studenţii USV care deţin carnet, respectiv 10 lei pentru persoanele din afara universităţii, se pot procura de la sediul A.S.U.S., sau sunând la numărul de telefon 0753/595.452.

Potrivit unor surse neoficiale, USV va organiza ediţia 2011 a Balului Bobocilor în jurul datei de 5 decembrie.


Intră acum și în grupul de