Restaurantele si cluburile sucevene se bat in oferte pentru „Revelionul 2012”. Vezi aici cat costa petrecerea din noaptea dintre ani la Suceava


Intră acum și în grupul de

Trecerea dintre ani reprezintă un prilej de sărbătoare alături de cei dragi, o seară care se doreşte specială, o noapte a dorinţelor şi a viselor pe care cugetăm să le realizăm în noul an. Şi pentru că locaţia petrecerii Revelionului 2012 trebuie să fie una deosebită, echipa NewsBucovina.ro face o trecere în revistă a ofertelor cu care restaurantele, pub-urile şi cluburile sucevene îşi atrag clienţii. Contra unei sume cuprinsă între 149-300 lei/persoană, locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ pot opta fie pentru un Revelion tradiţional, fie pentru unul cât mai sofisticat, în funcţie de preferinţe şi, bineînţeles, de buzunar.

Pentru persoanele pretenţioase care doresc să aibă parte de un Revelion 2012 sofisticat, Hotel Imperium din Suceava vine în întâmpinarea lor cu un meniu pe măsură ce va cuprinde: antreu (terină de viţel, cocktail de fructe de mare pe andivă, frigăruie de mozzarella cu roşie cherry, melone, curcan în aspic, preparate tradiţionale – muşchiuleţ natur, ceafă fume, floare de pastramă, svaiter cu strugure), antreu cald (file de şalău „Imperium” cu mousse de ierburi aromatice, sărmăluţe în cuib cu bacon, mămăligă şi smântână, fel principal (muşchiuleţ de porc „Lionesse” cu tartă de cartofi şi salată) şi desert (tortul casei de ciocolată cu vişine). Acestea vor fi asezonate cu băuturi precum: Whisky, Votcă, Afinată, Vin roşu şi alb, Apă minerală, Apă plată, Cola, Fanta şi Cafea.

Atmosfera va fi animată în deschidere de Alexandru Recolciuc, în calitate de invitat special, alături de formaţia Chorus şi maestrul Dragoş Bidirel – pian. Precizăm că la cumpăna dintre ani, invitaţii se vor delecta cu un frumos foc de artificii. Costul Revelionului la Restaurantul Imperium se ridică la 550 lei de pereche.Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0230/526.966.

Ristorante Da Vinci Suceava pregăteşte în acest sfârşit de an, un răsfăţ culinar pe măsură. Din antreu nu vor lipsi: somon afumat, ton, creveţi, pulpã de porc cu sos de ton, mousse din piept de raţã cu ficãţei de pasãre, ruladã de dovlecei cu prosciuto crudo, avocado umpluţi cu salatã ruseascã, mozzarella şi roşii cherry ca antreu. La felul principal invitaţii vor fi surprinşi cu un somon în crustã de alune cu sos olandez şi salatã Iceberg, precum şi de un muşhiuleţ „Montana” cu mix de ciuperci de pãdure, varzã muratã şi cartofi gratinaţi, la desert delectându-se cu un tort Alberello di Natale şi fructe.

Ca în fiecare an, restaurantul sucevean va pune la dispoziţia clienţilor săi un Open Bar cu Whisky Jameson, Votcă (Absolut), Gin, Campari (250 ml/ persoanã) şi Vin alb/roşu, Rãcoritoare, Apã, Cafea … totul la discreţia invitaţiilor!

Potrivit organizatorilor, atmosfera va fi întreţinută de un Deejay şi de un saxofonist, iar şampania şi voia bunã vor fi din partea casei. Revelionul la Ristorante Da Vinci costă 300 lei /persoană. Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0743/098.801.

Pentru cei care aleg să îşi petreacă Revelionul într-o locaţie cu tradiţie, Restaurant Hotel Continental Suceava este alegerea perfectă. Gazdele de acolo au pregătit “o varietate de mezelicuri gustoase precum: urdă cu mărar în coşuleţ de roşie, rulou cu muschi de vită, crochete de legume, tartină cu hering marinat, vol au vent cu ciuperci, un choux cu ficat. Următorul fel va fi Şalăul gastronomului rafinat cu trei feluri de piure: de morcov, ţelină şi spanac, urmat de friptura interaliată din piept de curcan servită cu orez supriză, un muşchi de porc umplut cu sparanghel însoţit de cartofi cu migdale şi ardei copţi şi o Cocarie îndulcită după putere. Pe lângă acestea, invitaţii vor putea gusta brânzeturile cu fructe şi vor avea la dispoziţie cafele, băuturi albe, roşii, negre şi spumoase răcorite şi pe spongi”. Costul acestui Revelion se ridică la 225 lei/persoană. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0372/121.721.

Restaurant Old Times din Suceava va oferi sucevenilor în noaptea trecerii dintre ani un program artistic ce va fi susţinut de Formaţia Doru şi Raluca Chisăliţă, primind deopotrivă şi urători. În meniu, invitaţii vor avea parte de: fursecuri asortate, fructe (mere, banane, portocale, struguri), muşchi în foietaj, choux a la creme cu icre, muşchi de porc afumat, tobă de casă, ruladă de pui, ruladă cu brânză sărată, pastramă de porc afumată şi coşuleţ cu salată de crudităţi, la antreu. Felul doi se va constitui din Misto fritto quattro formaggi, urmat de păstrăv la cuptor cu sos a la grec şi capere, şi de un cotlet în crustă cu cârnăciori proaspeţi picanţi, la felul patru. Precizăm că acest fel de mâncare va fi asezonat cu o garnitură de cartofi umpluţi cu kaizer şi telemea, alături de salată de murături (castraveţi în oţet, gogoşari).

Surpriza serii va fi desertul care le va aduce clienţilor din seara de Revelion, pere în rochiţele. Restaurantul situat pe strada Mihai Viteazu din municipiu oferă şi o gamă variată la băuturi: Whisky, Votcă, Cinzano, Vin la carafă, Coca Cola, Fanta, Apă minerală/plată şi Şampanie. Revelionul la “Old Times” costă 200 lei/persoană. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0742/823.730.

Sucevenii care iubesc tradiţionalul, pot alege Revelionul boieresc organizat de Complexul Conacul Domnesc din Suceava, la cumpăna dintre ani, începând cu ora 21:00. În asentiment cu tema, meniul va conţine: antreu rece ( salată rusească, cârnat boieresc, pastramă de raţă, piept haiducesc, toast din pâine neagră cu seminţe şi ficăcior de gâscă, coşuleţ umplut cu mâncărică rece din iepure, răcitura de cocoş, drob de pui îmbrăcat în şunculiţă, roşioare umplute cu brânză de capră şi caşcaval cu nucă. La antreul cald va fi servit un file de păstrăv asezonat cu piure de morcov şi mazăre, iar la cel de-al doilea antreu cald vor fi servite sărmaluţe boiereşti în foi de viţă, fierte în vin.

La felul principal, invitaţii vor servi: cotlet de porc cu sos de smântână şi tarhon, bulgări de branză în fulgi de migdale şi varză roşie brezată. Desertul este constituit din tort cu morcov şi bânză. « De pe mese nu vor lipsi fructele şi alunele », asigură organizatorii evenimentului.

Atmosfera va fi întreţinută de Formatia “Gentleman”. Costul acestui Revelion se rdică la 250 lei/persoană. Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0230/526.966.

Restaurant Padrino îi aşteaptă pe suceveni la final de 2011 cu şampanie, vin, muzică şi voie bună. Alături de acestea gazdele au mai pregătit un meniu ce va conţine: aperitiv festiv (ruladă de pui, ruladă de porc, coșulețe fantezie, brânzeturi și preparate din carne), muşchiuleţ de porc umplut cu legume, cartofi cu rozmarin şi salată de murături, evantai de prăjituri de casă (cinci sortimente) şi băutură în valoare de 80 lei. Petrecerea din noaptea dintre ani organizată de Restaurantul “Padrino” costă 199 lei/persoană. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0742/365.859.

Pub Giovanni propune pentru noaptea de Revelion un meniu variat, pliat pe toate gusturile. În meniu va fi: gustare rece (rulouri de somon afumat cu brânză şi verdeţuri, medalion de porc umplut, sparanghel învelit în şuncă de Parma, frigărui capresse cu mozzarella boconcini şi roşii cherry, alături de preparate tradiţionale), preparate din peşte (păstrăv la cuptor cu sos de vin şi legume, cartofi natur), preparate din carne (antricot de vită cu sos de porto, cartofi la cuptor, salată). La desert se va servi prăjitura casei cu fructe de pădure. Băutură: 250 ml Jack Daniel’s sau Absolut la alegere de persoană, 1 Pepsi şi o cafea. „Vin şi apă la discreţie”, asigură organizatorii.

Muzica va fi asigurată de un DJ. Sucevenii care aleg să-şi petreacă noaptea dintre ani la “Pub Giovanni” trebuie să achite 170 lei/persoană. Relaţii şi rezervări se pot obţine la numerele de telefon: 0742/700.800, sau 0753/833.969.

Şampanie din partea casei promite şi Office´s Club sucevenilor care vor alege această locaţie la cumpăna dintre ani. Contra sumei de 149 lei/persoană, clubul oferă clienţilor posibilitatea alegerii unui meniu ce conţine: aperitiv festiv (ruladă de pui, ruladă de porc, coșulețe fantezie, brânzeturi și preparate din carne), evantai de prăjituri de casă (cinci sortimente), băutură în valoare de 90 de lei.

Costul acestui Revelion se ridică la 149 lei/persoană. Relaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon: 0735/168.111.

Cadouri surpriză pentru fiecare invitat, foc de artificii la cumpăna dintre ani şi multe alte surprize îi aşteaptă pe cei care vor alege ca locaţie la trecerea dintre ani, Oscar Wilde Pub din Suceava. Într-o atmosferă întreţinută de DJ Cornel, cu un program de muzică pe toate gusturile, invitaţii se vor delecta cu mâncăruri precum: rulou cu somon şi cremă de brânză, chifteluţe de pui cu susan, salată de caracatiţă, bulgăraşi de brânză feta cu alune, salam în crustă de ierburi aromate, ouă scoţiene, ruladă de caşcaval, ciuperci umplute cu cremă gorgonzola, pastramă de vită şi măsline asortate. De asemenea va fi servit şi un medalion de pangasius umplut cu verdeţuri irlandeze, servit cu legume la cuptor, dar şi ruladă Wellington (muşchi file porc) cu garnitură de cartofi primavera şi salată aisberg cu lămâie. Nu vor lipsi nici fructele (mere, banana, clementine, caise, ananas) şi nici desertul – tort cheese tart (cu topping de dulceaţă de affine).

Băuturi aperitiv: Whisky – J&B, Votca – Finlandia, Martini, Gin – Beefeater, Tequila – Tiscaz, Vinuri (alb demisec, sec şi roşu demisec), răcoritoare (Cola, Fanta, Sprite, Granini Nectar, apă plată, apă minerală), Cafea, Cappuccino şi ceai. Revelionul la “Oscar Wilde Pub” costă 250 lei/persoană. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0751/350.575.

Sucevenii care doresc să-şi petreacă atmosfera într-o atmosferă boemă, pot alege ambientul oferit de Salon Aristrocat din Şcheia. Aici, invitaţii vor servi în meniu un antreu bineales, peşte, curcan, friptură de porc, dar şi o famă variată de băuturi, toate la preţul de 225 lei/persoană. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0230/521.008.

Hollywood Sushi Bar îi aşteaptă pe suceveni în noaptea dintre ani cu şampanie şi foc de artificii, organizatorii evenimentului garantând „Super distracţie”. Invitaţii se vor delecta cu un antreu ce va conţine: pui Shanghai, pui cu susan, chifteluţe, pacheţele de primăvară, regina specialităţilor şi raţă sălbatică preparată special, alături de un desert surpriză, toate la numai 99 lei. O rezervare la bar costă 49 lei, iar trecerea dintre ani va fi marcată cu un foc de artificii. Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0755/571.749.

Precizăm că restaurantele sucevene Zamca, Latino şi Polaris nu vor organiza la acest sfârşit de an petrecerea de Revelion.

Totodată specificăm că la Restaurantul sucevean Catalan au fost rezervate toate locurile disponibile pentru petrecerea din noaptea dintre ani. Cei care au optat să-şi petreacă aici Revelionul vor scoate din buzunar 550 de lei de pereche.

Echipa NewsBucovina.ro vă urează să petreceţi un Revelion pe cinste!


Intră acum și în grupul de