Ramona Lionti, „Miss Boboc Online 2011”: „S-aveti un Craciun tihnit alaturi de cei dragi!”


Intră acum și în grupul de

Ramona Lionti, frumoasa humoreancă care a câştigat concursul “Miss Boboc Online 2011” organizat de NewsBucovina.ro s-a aflat zilele trecute în redacţia NewsBucovina.ro, pentru a-şi ridica marele premiu în valoare de 500 de lei, precum şi premiul surpriză, dobândite odată cu obţinerea locului I în cadrul competiţiei de frumuseţe.

Bucuroasă şi încântată de reuşita obţinută în cadrul concursului, “Miss Boboc 2011” a Colegiului Naţional „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului a declarat pentru NewsBucovina.ro: „Având în vedere că am concurat alături de alte 18 fete frumoase provenite de la licee din judeţ, la început am fost sceptică în posibilitatea de a câştiga marele premiu. Pe de altă parte, familia şi prietenii mei au fost mai încrezători şi m-au susţinut pe toată durata desfăşurării concursului. Vestea participării mele în competiţie a ajuns şi peste hotare, în străinătate, la rudele mele, care m-au votat de acolo. Cu banii câştigaţi intenţionez să îmi achiziţionez un snowboard, sau un echipament de schi, mai ales pentru faptul că am început iau lecţii în acest sens. Mă pregătesc pe pârtia Şoimul din Gura Humorului de aproximativ un an de zile”.

Frumoasa humoreancă ne-a dezvăluit că iubeşte sporturile de iarnă, iar timpul liber şi-l petrece de regulă cu prietenii săi. Caracteristicile zodiei sub semnul căreia s-a născut, balanţă, i se potrivesc foarte bine, susţine Ramona, precizând că este o fire sensibilă, romantică, care pune accent pe detalii. Ca perspectivă de viitor, tânăra visează la o carieră în jurnalism, însă nu exclude şi plecarea la studii în străinătate.

“Doresc să mulţumesc familiei mele, colegilor şi profesorilor mei de la Colegiul “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului pentru sprijinul acordat. Fără ei probabil nu aş fi reuşit! Doresc deopotrivă cititorilor NewsBucovina.ro un Crăciun tihnit alături de cei dragi!”, a transmis Ramona Lionti.

Precizăm că înafară de suma de 500 de lei, “Miss Boboc Online 2011” a primit în dar şi produse handmade confecţionate de sponsorul acestui concurs, Atelier Hefa din Suceava, situat pe Str. “Ştefan cel Mare”, Nr. 26, în incinta magazinului GIA.

Reamintim că în cadrul competiţiei de frumseţe organizată de NewsBucovina.ro, Daiana Robu “Miss Boboc 2011” la Colegiul Tehnic Rădăuţi a obţinut locul II în valoare 300 lei, iar Angela Atănăsoaie, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” din Suceava a obţinut locul III, în valoarea de 200 lei.


Intră acum și în grupul de