Restaurantele si cluburile din municipiu se bat in oferte pentru „Revelionul 2013”. Vezi aici cat costa petrecerea din noaptea dintre ani la Suceava


Intră acum și în grupul de

Trecerea dintre ani reprezintă un prilej de sărbătoare alături de cei dragi, o seară care se doreşte specială, o noapte a dorinţelor şi a viselor pe care cugetăm să le realizăm în noul an. Şi pentru că locaţia petrecerii Revelionului 2013 trebuie să fie una deosebită, echipa NewsBucovina.ro face o trecere în revistă a ofertelor cu care restaurantele, pub-urile şi cluburile sucevene îşi atrag clienţii.

Astfel, contra unei sume cuprinsă între 99 de lei şi 260 de lei/persoană, locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ pot opta fie pentru un Revelion tradiţional, fie pentru unul cât mai sofisticat, în funcţie de preferinţe şi, bineînţeles, de buzunar.

Pentru persoanele pretenţioase care doresc un meniu sofisticat în seara de Revelion, Hotel Imperium din Suceava le propune: Antreu – terină de viţel, cocktail de fructe de mare pe andivă, frigăruie de mozzarella cu roşie cherry, melone, curcan în aspic, preparate tradiţionale (muşchiuleţ natur, ceafă fumė, floare de pastramă, şvaiţer cu strugure). Antreu cald: filė de şalău „Imperium” cu mousse de ierburi aromatice, sărmăluţe în cuib cu bacon, mămăligă şi smântână. Fel principal: muşchiuleţ de porc „Lionesse” cu tartă de cartofi şi salată. Desert: tortul casei de ciocolată cu vişine.

Acestea vor fi asezonate cu băuturi precum: Whisky (100 gr.), Vodca (100 gr.), Afinată (100 gr.), Vin roşu (1l), Vin alb (1L), Şampanie, Apă minerală, Apă plată, Cola Cola, Fanta şi Cafea.

În deschiderea evenimentului va cânta invitatul special al serii, Alexandru Recolciuc, urmat de Formatia CHORUS şi maestrul DRAGOŞ BIDIREL care va interpreta la pian. Nu vor lipsi dansurile şi momentele tradiţionale, masă festivă imperială, dar şi focul de artificii.

Preţ – 500 lei/familie

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0722/387.659.

La intrarea în Noul An, Ristorante Da Vinci Suceava va pregăti clienţilor săi un răsfăţ culinar pe măsura aşteptărilor. Meniul va cuprinde: un antreu format din: foietaj cu „ricotta” și spanac, „Vol au vent” cu mousse de ton, tartar de somon și icre negre, bocconcini mozzarella e pomodorini (mozzarella și roșii cherry), vitello tonato și salata de caracatiță; un prim fel principal compus din somon la cuptor cu sos suedez și creveți alături de cartofi fierți; un fel principal secund alcătuit din mușchiuleț de porc cu sos de portocale și migdale, iar ca desert invitaţii se vor delecta cu un tort aniversar și, bineînțeles, cu fructe.

“Ca în fiecare an, avem Open Bar cu: Whisky Jameson, Vodca (Absolut), Gin, Campari (250 ml/ persoanã) şi Vin alb/roşu Domeniile Dealu’ Mare Urlați, Rãcoritoare, Apã, Cafea… totul la discreţia dumneavoastră”, transmit organizatorii evenimentului. Şampania va fi oferită din partea casei, iar voia bună va fi asigurată de DJ Danny din Iași.

Preţ – 250 lei/pers.

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0743/098.801.

Pentru cei care aleg să îşi petreacă Revelionul într-o locaţie de tradiţie, Restaurant Hotel Continental Suceava promite invitaţilor săi o seară cu tematica „Ocolul Pământului… în 8 ore!” Cina festivă va cuprinde: cocktail de primire, asortiment de amuse bouche, piept de pui cu crochete de ficat, medalion de şalău în crustă de măsline cu perle de cartofi şi sos de lămâie, muşchiuleţ de porc rulat în şuncă de Parma cu legume grill aromate cu busuioc şi sos blue cheese.

Desertul, la fel de spectaculos ca tema serii, se va numi “All Around The World”. Desigur, nu va lipsi nici tortul festiv. Clienţii vor avea asigurată cafeaua.

Preţ – 250 lei/pers.

Rezervările se pot face online.

Restaurant Old Times din Suceava îşi va impresiona invitaţii la trecerea dintre ani cu bucate alese, fursecuri asortate si fructe. La antreu, clienţii vor servi: ruladă din piept de pui umplut cu struguri, bruschete cu pate de gâscă şi merişoare, ruladă tricoloră cu pastă de ton. Nu vor lipsi baghetele cu brânzeturi, salata de crudităţi cu seminţe de floarea soarelui, ruloul din piept de pui umplut cu şuncă şi caşcaval şi papioanele. Platoul tradiţional va cuprinde: muşchi ţărănesc de porc, pastramă de porc, tobă, şunculiţă ţărănească, cârnăciori de casă, drob. File de şalău pe pat de citrice cu sos a la grec, garnitură, bucheţele de legume, muşchi de vită în crustă de verdeţuri aromate, garnituri, piure imperial, mere umplute cu dulceaţă de afine. La desert se va servi profiterol. Restaurantul sucevean oferă în noaptea dintre ani o gamă variată de băuturi: Whisky, Vodca, Cinzano, Vin la carafă, Coca Cola, Fanta, Apă minerală/plată şi nu în ultimul rând Şampanie.

Programul artistiv ca fi susţinut de Doru şi Raluca Chisăliţă care vor cânta live.

Preţ – 200 lei/pers.

Informaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon: 0746/705.692.

Complex Conacul Domnesc din Suceava pregăteşte sucevenilor un Revelion 2013 deosebit, cu un meniu inspirit din bucătăria Casei Regale. Servit alături de pâiniţe asortate (albă şi neagră cu seminţe), antreul rece va cuprinde: parmesan cu ulei de măsline, prosciutto pe pat de rucola, tartar de hering pe pat de sfeclă roşie, mousse de păstrăv în aspic, smochine umplute cu gorgonzola, încelite în prosciutto, rulou de pui cu broccoli, terină de şalău cu spanac. La primul antreu cald se va servi: somon la cuptor cu sos de mango şi rodii, rulouri reci din vinete la grătar umplute cu Feta dreasă cu coriandru. Al doilea antreu cald va răsfăţa clienţii cu: şniţel Karadjordje, andive gratinate. Intermezzo – Jeleu din vin roşu.

Felul principal se compune din: Vlaamse Carbonaden met bier (preparat flamand din carne de vită, cu bere) şi cartofi Noisette. Invitaţii vor avea posibilitatea să servească desertul preferat de regele Mihai, anume – New York Cheese Cake, perit fours. În materie de băuturi, restaurantul din Şcheia le pregăteşte clienţilor săi: Cafea, Coca-Cola (1l la 2 persoane), Santal de portocale (1l la 2 persoane), Vin Cramele Recaş (1l la 3 persoane), Şampanie (750 ml la 10 persoane), Afinată de casă (50 ml/pers. – pentru dame din partea casei), Martini (100 ml/pers. – pentru dame), Ţuică de casă (50 ml/pers. – pentru bărbaţi din partea casei), Whisky (200 ml/pers. – pentru bărbaţi). Nu vor lipsi nici fructele (clemetine, mere, struguri), sau mix-ul crocant alcătuit din caju şi arahide prăjite.

Programul artistic promite muzică live, cu Formaţia „Capitol” condusă de prof. Cristi Ruscior. Invitatul special al nopţii va fi Margareta Clipa. Nu vor lipsi nici urătorii, focul de artificii sau tombola cu premii. „De Revelion, la Conacul Domnesc, te tratăm regeşte!”, transmit organizatorii evenimentului.

Preţ – 260 lei/pers. cu TVA inclus

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0230/526.966.

Pe lângă şampania, vinul şi muzica bună din partea casei, Restaurant Padrino din municipiu îşi aşteaptă clienţii cu un apertitv festiv deosebit. Acesta va conţine: ruladă de pui, ruladă cu ciuperci şi caşcaval, ruladă cu cremă de brânză şi somon, asparagus prăjit învelit în şuncă de Parma, coşuleţe cu salată de crudităţi şi salată de pui, doboş cu şuncă şi caşcaval, măsline umplute cu migdale, tartine cu icre de crap şi icre negre. Păstrăv la cuptor umplut cu ierburi aromate. File de curcan cu sos de şampanie (file de curcan, mix de legume mexicane, varză de Bruxelles. Nu va lipsi piramida de fructe şi suita de prăjituri de casă ce va cuprinde cinci sortimente. Se va servi băutură în valoare de 70 lei/pers. “Petrecem până dimineaţă, rezistă cine poate!”, transmit gazdele localului.

Preţ – 199 lei/pers.

Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0742/365.859.

Muzică de calitate şi preparate sofisticate pentru Revelion 2013 vor avea şi cei care vor alege să îşi petreacă trecerea dintre ani în incinta Pub Del’Iri din Suceava, începând cu ora 22.00. Meniul va cuprinde o gustare rece cu: minicook cu somon fume şi lime, minicook cu prosciuto crudo, minicook cu brânză de capră şi caise, galette rebluchon, frigărui capresse cu mozarella boconcini şi roşii chery, preparate tradiţionale. Preparat din peşte – şalău la cuptor asezonat cu risotto. Preparate din carne – medalion de porc cu sos de brânză roquefort, cartofi la cuptor, salată verde. La desert se va servi o prăjitură surpriză de Revelion. Băutură: Whisky sau Vodca (250 ml/pers.), Vin şi apă (la discreţie).

Atmosfera promite a fi una deosebită în compania Formaţiei Odyssey. Voia bună va fi garantată şi de prestaţia lui Dj Jacky&Dj Tibiano.

Preţ – 190 lei/pers.

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0330/405.000.

La cumpăna dintre ani, Hollywood Sushi Bar, oferă invitaţilor săi un program de muzică variat, cadouri personalizate pentru fiecare, focuri de artificii şi un program cu urători. Alături de acestea, cei care aleg să îşi petreacă Revelionul 2013 în clubul sucevean, vor servi: chifteluţe japoneze, pacheţele de primăvară cu fructe de mare, sushi, raţă specială sau brânzeturi asiatice. La desert, sucevenii se vor delecta cu un coşuleţ japonez cu migdale crude, avocado şi pară. Consumaţia se va face în regim de free bar în limita a 30 lei. Atmosfera incendiară este garantată de Dj/Mc – Dj DigitalLife.

Preţ – 99 sau 189 lei/pers., în funcţie de pachetul ales.

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0330/803.389.

Localul cu specific irlandez Oscar Wilde le pregăteşte invitaţilor săi în noaptea de 31 decembrie, începând cu ora 20.00, cadouri surpriză, foc de artificii, bufet suedez şi free bar (Wisky – J&B, Vodca – Finlandia, Tequila – Camino, Gin – Bombay, Martini, Vin – Budureasca alb, roşu demisec, răcoritoare – Pepsi, Mirinda, 7Up, Granini, Nectar, Apa plata, Apa minerala, Cafea, Cappuccino, Ceai). Baghete de pui cu susan, rulouri cordon bleu, ouă cu sos remoulade, crostini cu somon fume, tartar somon sau carpaccio di vitello sunt doar câteva dintre delicatesele pe care oaspeţii le pot servi în cadrul petrecerii organizate la trecerea dintre ani. Programul artistic va fi asigurat de Dj Cornel.

Preţ – 249 de lei/ pers.

Rezervări şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0751/350.575.

Sucevenii care nu au planuri pentru noaptea de Revelion 2013, pot lua parte la Relevionul în aer liber organizat de municipalitate în parcarea Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de