21 de elevi suceveni vor participa la faza zonala a Concursului „CEL MAI BUN INTERPRET”


Intră acum și în grupul de

În urma unei preselecţii riguroase realizată la nivelul Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava,  un număr de 21 de elevi s-au calificat şi vor participa în perioada 8-10 martie 2013, la faza zonală a Concursului „CEL MAI BUN INTERPRET”, destinat elevilor din clasele III-VIII, care se va desfăşura la Piatra Neamţ.

Liceul de Arta Sv

„În competiţie ne vom prezenta cu un lot de 21 de elevi, 15 dintre aceştia intrând la locurile fără taxă, alături de alţi 6 elevi care vor participa pe locurile cu taxă. Copiii vor cânta în funcţie de categorie şi instrumente, începând de vineri, până sâmbătă seară, duminică urmând a avea loc premirea”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Johannes Onesciuc, profesor de pian, în cadrul reputatului colegiu sucevean.

Elevii care vor reprezenta Suceava la faza zonală a Concursului „CEL MAI BUN INTERPRET” sunt pregătiţi la clasele profesorilor: Vasile Bolnavu, Cristi Ruscior, Mihai Claudiu, Florin Sumanariu, Cristina Ungureanu, Richard Gagiu, Laura Hreniuc, Johannes Onesciuc, Ilie Zugrav, Cezar Lefter, Dana Lefter, Ciprian Baicu, Petru Tabarcea, Mihaiela Săveanu, Vitalie Cazacu şi Ciprian Costandache.

 

 


Intră acum și în grupul de