Palatul Copiilor Suceava isi reia, in curand, activitatea. Afla aici perioada inscrierilor!


Intră acum și în grupul de

palatul copiilor suceavaPalatul Copiilor din municipiul Suceava îşi va relua activitatea luni, 16 septembrie 2013, odată cu începerea noului an şcolar, a declarat pentru NewsBucovina.ro, directorul instituției, Biatrice Choleva.

Potrivit acesteia, copiii interesaţi să participe la activităţile desfăşurate în cadrul cercurilor artistice, ştiinţifice şi tehnice, se pot înscrie la cursuri în zilele de 12 și 13 septembrie. “Odată cu prima zi de înscrieri vom demara și o campanie prin școli, prin care vom anunța elevii că ne reluăm activitatea și le vom prezenta cercurile la care se pot înscrie. Deschiderea oficială a activității la Palatul Copiilor Suceava se va face în data de 21 septembrie, ocazie cu care vor fi premiați și copiii care au făcut performanță în decursul anului trecut, dar și cei foarte conștiincioși, care au desfășurat o activitate deosebită și au avut o frecvență bună la cerc”, a spus Choleva.

Pentru înscriere trebuie completat un formular în care sunt trecute datele de contact ale copilului, precum şi acordul părinţilor de a-şi înscrie copilul la unul din cercurile Palatului.

Micii suceveni se pot înscrie la cursuri din următoarele domenii: Artă textilă – Atelierul fanteziei, Artă decorativă – Tapiserie, Astronomie, Automodele, Cenaclu literar, Club SF, Confecţii – design vestimentar, construcţii electronice – robotică, Dans clasic, Dans modern, Dans sportiv, Desen, Informatică, Inventică, Jurnalism, Karting – educaţie rutieră, Cultură şi civilizaţie engleză, Muzică uşoară, Muzică populară, Navomodele, Operare şi programare pe calculator, Origami, Radioclub, Redacţie presă, Radio-Tv, Şah, Teatru – gimnaziu, Tir sportiv.

Cursurile sunt gratuite”, a mai precizat conducerea instituției sucevene.


Intră acum și în grupul de