Trupa „Zdob si Zdub” ar putea concerta pe scena USV. Afla aici cu ce prilej!


Intră acum și în grupul de

zdob_si_zdub

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava va găzdui în săptămâna 7-12 octombrie 2013, o serie de concerte și spectacole prilejuite de aniversarea a 50 de ani de învățământ superior sucevean. Invitații speciali ai evenimentului ar putea fi membrii îndrăgitei trupe Zdob și Zdub.

„Vom avea un concert în aer liber, după modelul celui de anul trecut. Avem acordul de principiu al formatiei Zdob si Zdub (ca invitați principali) pentru data de 9 octombrie, dar încă nu am semnat contractul cu ei. Săptămâna viitoare cred că lucrurile se vor oficializa”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. univ. dr. Mihai Dimian, prorector pe activitatea ştiinţifică a USV.

Reamintin că, după modelul aplicat la marile universități din străinătate, precedenta deschidere a noului an universitar la USV a fost însoțită de o serie de concerte care s-au desfășurat în Campusul Universității. La acel moment, invitatul principal a fost cunoscutul artist Smiley, cel care a dominat topurile naționale din ultimii ani cu melodii precum: „Dead Man Walking”, „Dream Girl”, „Love is for free” sau „Plec pe Marte”.

Concertul s-a bucurat de succes în fața studenților reputatei instituții, iar la final, rectorul USV, prof. univ. dr. Valentin Popa, a declarat că doreşte ca astfel de manifestare să devină tradiţie la începutul fiecărui an universitar, la instituţia de învăţământ superior din Suceava.


Intră acum și în grupul de