Ana-Maria Nichifor, Miss Boboc 2013, la Colegiul National „Stefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

PA170352Elevii reputatului Colegiu Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava au ales să se întoarcă joi seară în timp, aducând pe scena Balului Bobocilor 2013 secvenţe istorice, în prezenţa unui personaj emblematic pentru liceul lor, a domnitorului ŞTEFAN CEL MARE.

Astfel, organizatorii mult aşteptatului eveniment au reuşit să redea publicului momente artistice inedite, de actualitate, ilustrate într-un fir narativ istoric, cu ajutorul personajelor care au scris Istoria Românilor. Pentru a nu ieşi din latura de amuzament, prezentatorii au introdus în scenă cele nouă boboace, care au demonstrat că pot fi pretendentele perfecte pentru Petru, fiul lui Ştefan, pregătit să îi urmeze tatălui său la tron.

Întregul spectacol a căpătat astfel o tentă medievală, cu lupte specifice perioadei, cu un moment prezentat de trupa Ordinul Solomonarilor, scenete la Curtea lui Ştefan, dansul domniţelor, completat de prezenţa a doi bufoni, care au făcut deliciul serii, apărând în momentele cheie ale desfăşurării balului.

Pe lângă graţie şi frumuseţe, cele nouă domniţe s-au întrecut să îşi arate isteţimea, dar şi spontaneitatea, demonstrând că ştiu să danseze pentru Petru, că sunt capabile să îngrijească un copil, să care găleţile cu apă, sau să mimeze sentimente umane precum – tristeţea, fericirea, gelozia, extazul, agonia, plictiseala sau entuziasmul.

La proba talentului, fetele au arătat, pe rând, că deţin calităţi vocale deosebite, că ştiu să danseze, să facă monolog, să joace în parodii.

Cele mai apreciate momente artistice ale serii au fost date de invitaţii speciali care au făcut o impresie foarte bună la Curtea Domnească. Este vorba de prestaţia trupei de muzică rock Onix, de interpretarea vocală de excepţie a elevei Roxana Arhire, din clasa a XI-a, dar şi de cea a îndrăgitei trupe Omul cu Şobolani.

De departe, concertul oferit de trupa OCS a fost favoritul ştefaniştilor, care nu au evitat să urce pe scenă alături de artiştii a căror piese le ştiau deja. La fel de bine s-a simţit şi liderul trupei, Dan Amariei, care nu a ezitat să se îmbrăţişeze cu elevii reputatului Colegiu.

Cel mai emoţionant moment al serii avea să desemneze următoarele câştigătoare: Miss Popularitate, aleasă de spectatori prin sms cu tarif normal, Adelina Simion, Miss Premiu Special – Beatrice Zaharia, Miss Premiul III – Miruna Parasca, iar Miss Premiul II – Maria Gheorghiţă. Cel mai râvnit titlu, cel de Miss Boboc 2013 la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava a fost obţinut de frumoasa Ana-Maria Nichifor.

Menţionm că pe întreaga durată a balului, elevii spectatori şi-au susţinut colegii de pe scenă scandând în mod repetat numele Colegiului la care învaţă.

Vezi aici galeria foto de la acest eveniment https://www.newsbucovina.ro/galerii-foto/89598/balul-bobocilor-2013-la-colegiul-national-stefan-cel-mare-suceava
PA170355


Intră acum și în grupul de