O suceveanca, pe scena de la “Dansez pentru tine!”


Intră acum și în grupul de

Alexandra Alle-001

Suceveanca Alexandra Popovici a intrat, vineri seara, in competitia visurilor, la emisiunea „Dansez pentru tine” (sezonul 14), avandu-l ca partener de dans pe Sorin Brotnei, fost component al trupei Akcent, iar in calitate de coregraf, pe Georgiana Caita, alias Caprioara.

In timpul emisiunii, Alexandra a declarat ca isi doreste sa implineasca visul tatalui ei, profesor si coregraf, cel care a si infiintat in urma cu sapte ani grupul folcloric “Dor”. Alexandra a avut o copilarie foarte grea, pentru ca parintii nu i-au fost alaturi. Si-a cunoscut tatal abia cand avea 11 ani, cand a intrat intr-un ansamblu popular.

Alexandra Popovici-001

“Toata lumea stia ca sunt fata lui, numai el nu. Nu stia nici macar ca exist. Eram fericita ca in sfarsit il am aproape de mine chiar daca el nu stia cine sunt”, a spus tanara.

La 14 ani, Alexandra si-a facut curaj si i-a spus ca este copilul lui, au inceput sa lucreze impreuna in cadrul ansamblului folcloric “Dor”, iar asta a fost cea mai mare bucurie din viata Alexandrei.

Din cauza problemelor materiale, ansamblul “Dor” este aproape in pragul dezmembrarii, iar acest lucru l-ar distruge pe tatal ei. Alexandra lupta in pasi de dans pentru a impiedica asta!

După prestaţia de vineri seară, Alexandra şi Sorin au intrat la duelul de săptămâna viitoare, alături de concurenţii Ruby şi Alexandru.


Intră acum și în grupul de