Trei sucevence vor reprezenta Romania la Campionatul European de Qwan Ki Do din Elvetia


Intră acum și în grupul de

Ovidiu ZegreaSucevencele Mihaela Munteanu (28 ani), Diana Elena Crainiciuc (19 ani) şi Laura Reuţ (22 ani) vor reprezenta România la Campionatul European de Qwan Ki Do, programat a se desfăşura în perioada 25-26 octombrie 2013, în Elveţia.

Cele trei sportive se pregătesc în cadrul Clubului de Qwan Ki Do HE PAI din Suceava sub atenta îndrumare a instructorului Ovidiu Zegrea (C.N. 3 Dang), dar şi în cadrul Lotului Naţional al României, din care fac parte.

Ovidiu Zegrea a arătat că Mihaela Munteanu va concura la categoria de Centuri Negre – proba de luptă, Diana Elena Crainiciuc va concura la categoria GRADE – proba tehnică, iar Laura Reuţ, la categoria GRADE – proba de luptă. „Fetele au performanţe la nivel naţional, iar Mihaela a făcut parte din Lotul Naţional şi în anul 2007. Concurenţa este una serioasă, în competiţie fiind aşteptaţi să se prezinte cei mai buni sportivi de la cluburile din ţară. De la sportivele noastre aşteptăm rezultate frumoase, deoarece toate au şansa de a urca pe podium”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Ovidiu Zegrea.


Intră acum și în grupul de