Acasă Exclusiv Aur si bronz pentru sportivele clubului sucevean HE PAI, la Campionatul European...

Aur si bronz pentru sportivele clubului sucevean HE PAI, la Campionatul European de Qwan Ki Do din Elvetia


Intră acum și în grupul de

Laura Reut-001Sucevencele Laura Reuţ (22 ani), Mihaela Munteanu (28 ani) şi Diana Elena Crainiciuc (19 ani) au obţinut o medalie de aur şi două de bronz, după ce au reprezentat România la Campionatul European de Qwan Ki Do, care s-a desfăşurat în perioada 25-26 octombrie 2013, în Elveţia.

Cele trei sportive se pregătesc în cadrul Clubului de Qwan Ki Do HE PAI din Suceava, sub atenta îndrumare a instructorului Ovidiu Zegrea (C.N. 3 Dang), dar şi în cadrul Lotului Naţional al României, din care fac parte.



Potrivit lui Ovidiu Zegrea, Laura Reuţ (2 CAP) a obţinut locul I, fiind distinsă cu medalia de aur, la categoria GRADE – proba de luptă, Mihaela Munteanu (centura neagră 2 DANG) a obţinut locul III (medalia de bronz), la categoria Centuri Negre – proba de luptă, iar Diana Elena Crainiciuc (4 CAP) a obţinut locul III (medalia de bronz), la categoria GRADE – proba tehnică.

În urma acestei participări şi a rezultatelor obţinute de sportivii din toată ţara, România a ieşit locul I pe naţiuni, datorită numărului de distincţii obţinute. S-au câştigat 6 medalii de Aur, 7 de Argint şi 8 de Bronz”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Ovidiu Zegrea.

Cele trei sportive vor reveni în ţară miercuri, 30 octombrie 2013.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version