Cantareata Maria Andreea Varlan vorbeste despre magia sarbatorilor de iarna. Vezi AICI care e cea mai frumoasa amintire pe care i-a lasat-o Mos Craciun


Intră acum și în grupul de

Frumoasa cântăreaţă Maria Andreea Varlan a vorbit în exclusivitate pentru NewsBucovina.ro  despre feeria sărbătorilor de iarnă şi despre cele mai frumoase amintiri care i-au marcat copilăria de Crăciun.

Deşi în prezent locuieşte în Bucureşti, acolo unde urmăreşte să îşi dezvolte cariera profesională, suceveanca a mărturisit că îşi va petrece sărbătorile de iarnă acasă, la Suceava, cu familia, alături de părinţi şi de cele două surori pe care le are. Şi pentru că de sărbători, toate drumurile duc acasă, Andreea se va întâlni la Suceava şi cu sora sa mijlocie care va veni special acasă pentru acest final de an, din Anglia.

“De Crăciun îmi doresc să fiu fericită, să fiu alături de cei dragi şi să-i văd sănătoşi pe toţi”

Întrebată ce cadou îşi doreşte de Crăciun, artista a răspuns: “Nu stiu dacă a existat vreun an în care să-mi doresc ceva special de la Moşul. Eu sunt foarte norocoasă pentru că în luna noiembrie am două zile ale mele, una de naştere şi una onomastică, de Sfântul Andrei, în care tot primesc cadouri. De Craciun îmi doresc să fiu fericită, să fiu alături de cei dragi şi să-i văd sănătoşi pe toţi. Crăciunul este una dintre sărbătorile mele preferate, mai ales că la mine în familie este o întreagă nebunie. Toată casa este ornată cu beculeţe, facem coroniţe de brad, iar bradul nostru este împodobit cu cele mai speciale globuri. Este o atmosferă de sărbătoare în care combinăm stilul tradiţional cu cel american”.

“Fiecare Crăciun are ceva special şi ceva magic”

Convinsă că fiecare Crăciun are ceva special şi ceva magic, suceveanca ne-a mărturisit  că totuşi, anii copilăriei sunt cei care i-au marcat această sărbătoare. “Când locuiam la Părhăuţi unde tata a fost preot 10 ani, aveam un brad atât de mare încât mă urcam cu scara să pun globuri. Îmi amintesc un an în care am primit exact ce-şi doreşte fiecare copil: un sac de jucării. A fost extraordinar! Tot scoteam din sac şi nu se mai terminau surprizele. Şi mai frumos era că bunica mea de la Dorna era la noi, ca în fiecare Crăciun petrecut acolo. O altă amintire plăcută este aceea când, în dimineaţa de Crăciun, bunica mea din America m-a sunat şi mi-a zis că e la Suceava. Nu mi-a venit să cred! În sfârşit făceam Crăciunul cu ambele bunici!”, a rememorat Maria Andreea Varlan.

Pe plan muzical, artista se pregăteşte să lanseze cât de curând un nou single, intitulat “Periculos de bun”, la a cărei versuri a lucrat personal. La această piesă a colaborat şi cu compozitorul sucevean Ciprian Cuzic.


Intră acum și în grupul de