Ce coafuri alegem pentru Revelion? Vezi aici ce sfaturi ne dau hair-stylistii suceveni!


Intră acum și în grupul de

Raluca SulugiucAşa cum nu putem neglija machiajul care să ne desăvârşească ţinuta pe care o alegem pentru noaptea de Revelion, tot aşa nu putem neglija aspectul părului, la cumpăna dintre ani.

Pentru a capta toate privirile la petrecerea de Anul Nou, trebuie să optăm pentru o coafură care să se potrivească în primul rând formei feţei şi apoi să se înscrie şi în tendinţe. Astfel, pentru a nu da greş din acest punct de vedere,  NewsBucovina.ro a apelat la sfaturile unor cunoscuţi hair-stylişti suceveni, care ne-au arătat ce se poartă în materie de coafuri pentru Revelion 2014.

De la RALUCA SULUGIUC, hair-stylist şi administrator la Salonul GLOW Beauty Place din municipiul Suceava, am aflat de Revelion “se poartă buclele răvăşite care să creeze foarte mult volum, coafurile cu inspiraţie retro, părul drept, doar în cazul în care acesta are o culoare perfectă şi un aspect foarte sănătos, împletiturile foarte bine definite şi cocurile prinse lejer”. Totodată, hair-stylistul sucevean a ţinut să evidenţieze că în această iarnă, rămâne în trend “coada de cal”, cu precizarea că aceasta se poartă prinsă cât mai pe ceafă.

Ramona TarcutaLa rândul său, RAMONA TĂRCUŢĂ, hair-stylist la Michelle Center Suceava, ne-a dezvăluit că pentru noaptea de Revelion, coafurile destinate doamnelor şi domnişoarelor sunt inspirate din perioada anilor ’20 – ’60. “De asemenea, se poartă foarte mult accesoriiile metalice în păr. Culorile în vogă sunt – auriu acaju şi arămiu, iar coafura o alegem întotdeauna în funcţie de ţinută”, a subliniat hair-stylistul sucevean.

Ea a mai arătat că dacă vom opta pentru o ţinută lejeră, este recomandat să alegem o coafură simplă, naturală. În cazul în care optăm pentru o ţinută retro, vom alegem o coafură retro, din bucle, o coafură cu cute. “Dacă avem o ţinută elegantă, atunci alegem părul drept sau buclele largi şi naturale. Şi pentru că o femeie poate fi irezistibilă şi senzuală graţie părului său, recomand un tratament intens de nutriţie pentru un efect mult mai stralucitor, premergător nopţii de Revelion”, a completat Ramona Tărcuţă.

 

Iată câteva idei care vă pot inspira pentru coafura aleasă în noaptea de Revelion 2014!

 

Indiferent de look-ul adoptat, în funcţie de stil şi personalitate, doamnelor şi domnişoarelor, nu uitaţi să străluciţi!

NewsBucovina.ro vă urează „Să aveţi un Revelion magic!”


Intră acum și în grupul de