Cum ne imbracam la petrecerea de Revelion? Vezi sfaturile designerilor vestimentari


Intră acum și în grupul de

Tinuta de Revelion2

Indiferent de evenimentul la care trebuie sa ia parte, femeile vor avea intotdeauna o bataie de cap in plus, data de alegerea tinutei vestimentare perfecte, care sa le avantajeze silueta, sa le puna in evidenta frumusetea si feminitatea si nu in ultimul rand, sa le inscrie in tendintele modei. Pentru ca noaptea de Revelion bate la usa, NewsBucovina.ro a apelat la doi dintre designeri vestimentari suceveni, care au oferit cateva sfaturi doamnelor si domnisoarelor, pentru alegerea unei tinute in voga.

Cunoscutul designer vestimentar, IOANA IACOB, a spus ca tinuta de Revelion este intr-adevar importanta daca ne propunem sa petrecem trecerea dintre ani la un restaurant.

Ioana Iacob“Doamnelor si domnisoarelor care in loc de o pijama plusata si o ceasca fierbinte de ciocolata, un motan care toarce langa papucii pufosi si mirosul placut al bradului, aleg sa isi petreaca noaptea de Revelion la un restaurant, nu le spun decat sa fie indraznete si originale! Nu va aruncati la prima rochie pe care o aveti in dulap si care a fost preferata dvs. in sezonul de nunti de anul acesta”, sfatuieste specialistul.

Ioana este de parere ca iarna inseamna avangarda, couture, culoare, indrazneala si originalitate. “Va propun o prima varianta. O tinuta formata din pantaloni, de ce nu? Pantalonul este un obiect vestimentar foarte versatil. Un pantalon negru tip pix, asortat la un top din dantela neagra, transparent, care abia se zareste sub un taior stralucitor, cu un croi lejer, ce pare aruncat peste umeri, poate reprezenta una dintre optiuni. Bineinteles, toata tinuta trebuie completata de accesorii pline de culoare si pantofi stiletto. Sa nu lipseasca clutch-ul!

Pentru a doua varianta propun o rochie scurta in stil rusesc, asortata bineinteles la un guler de blana (neaparat artificiala) ce pune in valoare si o coafura frumoasa cu impletituri si cercei maxi.

Iarna nu inseamna neaparat alb. O putem colora! Ca si variante pentru anul 2014 propun smaraldul, rosul samba, burgundy, albastru ultra-marin, verde galbui, purpuriu, violet inchis, fucsia, carafe (maro-galbui,milk).

Propunerea mea pentru petrecerea de Revelion nu este rochia de ocazie lunga. Sfatul meu este sa fiti vesele, sa zambiti, nu trebuie sa faceti eforturi pentru a fi perfecte, trebuie sa aveti atitudine, sa fiti originale in combinatiile de culori, sa gasiti un echilibru armonios intre ceea ce preferati si ceea ce va reprezinta ca stil si tendinte de moda. Moda e ca o cafea (un gust perfect echilibrat intre dulce si amar). Fiti atente cat zahar puneti! La multi ani! Nu uitati sa daruiti! Craciunul este magic pentru toata lumea”, a transmis Ioana Iacob.

Tinuta de Revelion

Desigur, în funcţie de personalitate, femeile pot opta si pentru clasica rochie lunga, care, se pare ca nu se va demoda niciodata.

ANDRA BERNIAGĂ, designer vestimentar in cadrul Atelierului Cochet din Falticeni, este de parere ca rochiile lungi vor fi intotdeauna in voga, mai ales la astfel de ocazii speciale cum este Revelionul. “Bineinteles, depinde foarte mult si de locatie. Daca este un restaurant cu pretentii, doamnele pot opta pentru o fusta lunga neagra in combinatie cu o bluza putin mai sofisticata sau chiar o rochie lunga neagra, bleomarin sau burgundy”, susţine specialistul.

Atelier C1

Atat pentru un party de Revelion, cat si pentru intreg anul 2014, Atelier Cochet Falticeni recomanda tinutele in culori metalizate, din tesaturi vaporoase precum matasea sau organza.

Atelier2

“Sa nu uitam ca rosul poarta noroc de Revelion, asa ca indrazniti sa adoptati un look total rosu. In functie de locul in care petreceti, puteti alege fie o rochie lunga si eleganta, fie una scurta si sexi. Cert este ca ambele va vor purta noroc si cu siguranta nu veti trece neobservate!”, transmite Andra Berniagă.

Atelier 3


Intră acum și în grupul de