Acasă Exclusiv PDL Suceava il vrea pe Orest Onofrei europarlamentar in locul lui Petru...

PDL Suceava il vrea pe Orest Onofrei europarlamentar in locul lui Petru Luhan


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Judetean al PDL Suceava a decis prin vot ca Orest Onofrei sa fie prima optiune in ce priveste  nominalizarile pentru lista de candidati la alegerile europarlamentare ale partidului.

onofrei,flutur,balan



Președintele organizației județene a PDL, Gheorghe Flutur, care este și secretarul general al PDL la nivel central a declarat că pe buletinele de vot au fost trecute două persoane, Orest Onofrei și actualul  europarlamentar, Petru Luhan, primul obținând de departe cele mai multe voturi pentru a fi susținut la București în vederea ocupării unei poziții cât mai fruntașe pe listă.

 

”BPJ Suceava a tranșat prin vot discuția referitoare la persoana pe care Suceava o susține pentru un loc cât mai în față pe lista finală a PDL pentru alegerile europarlamentare. De altfel Orest Onofrei va fi persoana pe care organizațiile PDL din regiunea de NE o vor sustine pentru un loc cat mai în față pe lista finală”, a declarat Gheorghe Flutur la câteva minute după terminarea ședinței BPJ.

 

PDL speră ca la alegerile europarlamentare din luna mai să obțină un scor de 20 %.

 

Orest Onofrei este prim-vicepreședinte al PDL Suceava, a fost prefect al judetului și senator al României în mandatul trecut.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version