Primarul municipiului Fălticeni a primit oficial avertismentul decis de PSD Suceava. Cătălin Coman: Voi fi în continuare așa cum am promis


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, sancționat cu avertisment de conducerea organizației județene PSD Suceava a postat pe pagina sa de socializare actul oficial prin care a fost sancționat.

„Am primit astăzi această „pedeapsă ” … Voi fi în continuare, așa cum am promis, pentru dragii mei falticeneni și suceveni un om cu drag și implicare pentru oameni!”, a fost mesajul lui Cătălin Coman.

Foștii vicepreședinți ai PSD Suceava, fostul deputat Alexandru Rădulescu și primarul de Fălticeni, Cătălin Coman, președinte al organizației municipale PSD Fălticeni, care au demisionat din toate funcțiile din partid în campania electorală pentru alegerile parlamentare au fost sancționați cu avertisment.

Astfel, conducerea organizației județene PSD Suceava a luat act de demisiile acestora din funcțiile deținute în partid și a decis sancționarea cu „avertisment”, iar dacă aceștia vor mai avea atitudini care să lezeze imaginea partidului se va propune excluderea.


Intră acum și în grupul de