Gheorghe Flutur îl felicită pe Bogdan Gheorghiu pentru activitatea de ministru al Culturii: A reprezentat cu cinste liberalismul și filiala PNL Suceava în Guvernul României


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a adus, miercuri, mulțumiri și aprecieri ministrului Culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, care pe parcursul a mai bine de doi ani  a „reprezentat  cu cinste liberalismul și Filiala PNL Suceava în Guvernul României”, într-o perioada grea și cu multe provocări.

El a adăugat că personal, îi pare rău că prin negocieri nu s-a putut ca Ministerul Culturii să fie gestionat în continuare de PNL, ceea ce ar fi însemnat că  Bogdan Gheorghiu ar fi putut continua la Ministerul Culturii.

„El rămâne un tânăr politician, echilibrat, care a știut să țină aproape personalitățile din acest domeniu. A lucrat foarte bine cu colegii din Guvern și a relaționat foarte bine cu instituțiile administrației publice, a răspuns prezent la toate solicitările, a avut răbdare, diplomație și și-a respectat cuvântul dat. Portofoliul de ministru al Culturii îi creează lui Bogdan Gheorghiu profilul unui om politic de viitor, iar eu vreau să-i mulțumesc pentru echipă și pentru performanță”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de