Acasă Falticeni Noul președinte al PNL Fălticeni, Bogdan Gheorghiu: E mai mult decât o...

Noul președinte al PNL Fălticeni, Bogdan Gheorghiu: E mai mult decât o sarcină politică, ci un mod de a mă implica coerent în viața acestei comunități de care mă leagă întreaga copilărie.


Intră acum și în grupul de

Noul președinte interimar al PNL Fălticeni, deputatul Bogdan Gheorghiu, a declarat, vineri, după votul Biroului Politic Județean al PNL Suceava că este onorat de votul colegilor din partid.

„Propunerea domnului președinte Gheorghe Flutur de a fi desemnat președinte interimar al organizației PNL Fălticeni a fost mai mult decât onorantă și îi mulțumesc pentru încredere. Poate mai onorant decât atât a fost faptul că această propunere a primit votul favorabil din partea tuturor colegilor prezenți, cărora le mulțumesc și pe această cale”, a spus Gheorghiu.



El a menționat că este convins că toți cei care l-au votat știu cât de mult apreciază munca și faptul că fiecare localitate suceveană merită să se dezvolte.

„Faptul că voi coordona echipa PNL Fălticeni este mai mult decât o sarcină politică, ci un mod de a mă implica coerent în viața acestei comunități de care mă leagă întreaga copilărie”, a spus Gheorghiu.

El a felicitat-o și pe Angelica Fădor care a fost desemnată să coordoneze organizația județeană a femeilor liberale.

„Felicitări și colegei mele Angelica Fădor, care a fost desemnată tot astăzi președinte interimar al Organizației Femeilor Liberale (OFL)! Avem nevoie de echilibru și am încredere că este cea mai potrivită pentru a da voce tuturor sucevencelor!”, a declarat deputatul Bogdan Gheorghiu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version