Șofer cu alcoolemie mare, pus sub control judiciar după ce a lovit cu mașina trei autoturisme parcate în Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Fălticeni a anunțat că a dispus, vineri, plasarea sub control judiciar a unui șofer care a condus băut și a lovit cu mașina trei autoturisme parcate în Fălticeni.

Sursa citată arată că a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un bărbat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Potrivit anchetei, în data de 24.08.2022, ora 00.55, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din mediul urban, având o alcoolemie de 2,32 g‰, respectiv de 2,06 g‰ alcool pur în sânge, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un număr de trei autoturisme ce erau parcate, în urma accidentului rezultând doar pagube materiale.

Potrivit anchetei poliției, un bărbat de  71 ani, în timp ce conducea autoturismul marca VW pe str. Republicii din Fălticeni a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un autoturism Ford Focus, un autoturism VW Golf și un autoturism Volvo, care erau parcate.


Intră acum și în grupul de