Judecătoria Fălticeni a arestat un bărbat care a forțat ușa locuinței unei femei și i-a furat bani și telefonul mobil


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Fălticeni pentru tâlhărie și încălcarea ordinului de protecție.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Fălticeni, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat, luni,  propunere de arestare preventivă faţă de un bărbat care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de „tâlhărie calificată” şi „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, în formă continuată”.

Anchetatorii arată că în data de 9 noiembrie, în jurul orelor 20:00, bărbatul a forțat ușa de acces în locuința situată în mediul urban a unei femei, lovind-o în concret cu picioarele, după care a pătruns în interiorul locuinţei, fără drept și fără consimțământul acesteia.

În acest context, folosind actele de violenţă sus-menţionate, a sustras o  sumă de bani din portofelul femeii și un telefon mobil.

Ulterior, în zilele de 12.11.2022 ora 20:15, 12.11.2022 ora 02:00 şi 13.11.2022, ora 06:15,  nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis la data de 09.11.2022 de organele de poliţie, respectiv obligația de a nu se apropia la o distanță mai mică de 200 metri faţă de femeie, fiind identificat de fiecare dată de organele de poliţie la uşa imobilului unde persoana respectivă locuieşte.   

 Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.


Intră acum și în grupul de