Bărbatul care a tâlhărit și violat un alt bărbat, trimis în judecată de procurorii din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Fălticeni a anunțat, marți, că un bărbat a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru mai multe infracțiuni.

Astfel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a sesizat Judecătoria Fălticeni cu judecarea cauzei unui bărbat pentru săvârşirea infracţiunilor de „tâlhărie calificată”, „lipsire de libertate în mod ilegal” și „viol”.

Potrivit anchetei bărbatul este acuzat că în data de 3 noiembrie 2022, în jurul orei 22:00, prin violenţă, a deposedat de o sumă de bani o persoană de sex masculin care se afla pe o stradă din mediul urban, după care, a condus-o, folosind forţa fizică, prin tragere de mână aproximativ 55 metri, în spatele unei clădiri, locaţie unde, prin constrângere, a întreținut un act sexual oral, context în care i-au fost cauzate victimei leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

În cursul urmăririi penale faţă de inculpat a fost luată măsura preventivă a arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.


Intră acum și în grupul de