Tânărul care a condus băut și a provocat un accident mortal la Bogdănești a fost arestat preventiv de Judecătoria Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat preventiv, miercuri, de Judecătoria Fălticeni pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, un procuror a formulat propunere de arestare preventivă faţă de un bărbat care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de  „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „ucidere din culpă”.

Procurorii arată că acesta în data de 15.11.2022, în jurul orei 22:00 a condus un autoturism pe drumurile publice din mediul rural, cu o alcoolemie de 2,50 gr/l în sânge (proba I, ora 23:20), respectiv 2,43 gr/l alcoolemie  în sânge (proba II, ora 00:20) fiind implicat şi într-un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane de sex masculin, pasager în autoturism.

La data de 23.11.2021, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.

Potrivit anchetei polițiștilor, în 15 noiembrie, în jurul orei 22:00, un tânăr de 20 de ani, Gabriel O. , a condus un autoturism VW pe DC 13  în localitatea  Bogdănești, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe partea dreaptă a drumului.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul pasagerului de pe locul din dreapta-față, un bărbat de 37 de ani și rănirea conducătorului auto.


Intră acum și în grupul de