O tânără din Fălticeni a fugit din casă împreună cu bebelușul de zece luni după ce a fost bătută de concubin


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din Fălticeni a fost evacuat, duminică seara din locuință, iar polițiștii au emis și un ordin provizoriu de protecție după ce acesta și-a lovit concubina care a fugit din casă împreună cu copilul lor de zece luni.

Poliția Fălticeni a fost sesizată duminică la ora 19:48, prin 112, de o tânără de 20 ani că a fost lovită de concubinul său și a plecat de acasă.

O echipă operativă a găsit-o pe tânăr care se afla împreună cu fiul său minor, în fața unui magazin din Fălticeni, pe str. 2 Grăniceri.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că femeia are o relație de concubinaj de aproximativ 4 ani cu un bărbat de 23 ani, în urma relației rezultând un copil în vârstă de 10 luni și că cei doi locuiesc împreună într-o garsonieră închiriată din Fălticeni.

Potrivit verificărilor, duminică, în timp ce aceștia se aflau la locuința comună, în urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul a lovit-o pe concubina sa, iar aceasta, în urma agresiunii a părăsit locuința sesizând evenimentul prin 112.

În urma producerii agresiunii tânăra suferit leziuni minore ce nu au necesitat internarea acesteia la vreo unitate medicală.

Ea a fost condusă de către organele de poliție la sediul Poliției Fălticeni unde, în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului a rezultat un risc iminent asupra vieții și integrității femeii.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor, acesta fiind evacuat din locuință.

În acest caz se efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Intră acum și în grupul de