Amendă de 2900 de lei și dosar penal pentru un șofer beat care a condus cu peste 100 la oră în municipiul Fălticeni


Intră acum și în grupul de
FOTO: bzi.ro

Polițiștii din Fălticeni au deschis un dosar penal și au aplicat o amendă de 29000 de lei un șofer depistat beat la volan care a circulat cu peste 100 de km/h în municipiul Fălticeni.

Potrivit anchetei, duminică, la orele 12:48, lucrătorii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Fălticeni care desfășurau activități de control al traficului rutier pe strada Sucevei din Fălticeni, au oprit pentru control autoturismul marca Skoda, care a fost depistat circulând cu viteza de 103 km/h, într-o zonă cu limită de viteză de 50 km/h.

 Întrucât șoferul emana halenă alcoolică,  a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Fălticeni unde i-au fost  recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.    

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în cumatum de 2900 de lei pentru depășirea regimului legal de viteză.


Intră acum și în grupul de